Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Κέα
  • € 2.500.000
  • 5+
  • 880
  • 3+
Περιγραφή
Κέα-Τζιά, Πολυτελές συγκρότημα κατοικιών χτισμένο σε επικλινές οικόπεδο έκτασης 10.700τ.μ. με ανεμπόδιστη και μαγική θέα στο Αιγαίο.

Το οικόπεδο περιλαμβάνει 7 ανεξάρτητες λιθόκτιστες βίλες από 80 έως 95τ.μ. οι οποίες αναπτύσσονται σε δύο επίπεδα και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 28 άτομα συνολικά (14 Υ/Δ). Ο περιβάλλον χώρος αποτελείται από κήπο με καταπράσινα δέντρα και ποικίλα φυτά, καθώς και μικρά πέτρινα μονοπατάκια που ξεκινούν από κάθε οικία και καταλήγουν σε μια κοινόχρηστη πισίνα με ξαπλώστρες. Το συγκρότημα έχει απεριόριστη και πανοραμική θέα στο καταγάλανο Αιγαίο και στο ηλιοβασίλεμα.

Σε μια αίσθηση προσιτής πολυτέλειας και απόλυτης ηρεμίας κάθε κατοικία έχει την δικία της διακριτική πινελιά όσον αφορά την εσωτερική διακόσμηση.
Στο εσωτερικό κάθε Βίλας, το ισόγειο αποτελείται από 2 Υ/Δ με εντιχοισμένες ντουλάπες και 1 μεγάλο λουτρό, ενώ ο 1ος όροφος από ένα μεγάλο ενιαίο χώρο σαλονιού-τραπεζαρίας-κουζίνας. Οι όροφοι συνδέονται μεταξύ τους από μαρμάρινη εσωτερική σκάλα.

Οι βίλες διαθέτουν διπλά τζάμια,μαρμάρινο τζάκι,πλήρως εξοπλισμένες ιταλικές κουζίνες με πάγκους από γρανίτη, πέτρινα εξωτερικά δάπεδα, χώρους αποθήκευσης και στάθμευσης.

Βρίσκεται κοντά σε ταβέρνες με παραδοσιακά φρέσκα πιάτα καθώς και θαλασσινά σε όλα τα χωριά του νησιού και στα λιμανάκια.

Η θέση στον χάρτη δεν είναι ενδεικτική, Τιμή: 2.500.000€.
Δυνατότητα Προέγκρισης Δανείου. Σας προσφέρουμε την καλύτερη χρηματοδοτική λύση.
PROPERTY PASS, Τηλ : 2106744660 www.propertypass.gr email: info@propertypass.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
680282 - 06/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
880 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή