Γκαρσονιέρα Λιβανόβου 15, 546 27, Θεσσαλονίκη, Βαρδάρης, Βαρδάρης - Λαχανόκηποι

Βαρδάρης - ΛαχανόκηποιΛιβανόβου 15, 546 27, Θεσσαλονίκη
  • € 85.000
  • 1
  • 48
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S1-1276 - Θεσσαλονίκη κέντρο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 48 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2002 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 85.000 €
Πωλείται φωτεινότατο νεόδμητο ακίνητο , 1 χλμ απ το κέντρο της Θεσσαλονίκης, 2 λεπτά με τα πόδια απ το επικείμενο μετρό και απ τη στάση των λεωφορείων για όλα τα Πανεπιστήμια (ΑΠΘ-ΜΑΚ-ΣΙΝΔΟΥ), δίπλα από τα δικαστήρια και 400μ απ τη θάλασσα, πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα 1ου ορόφου με τεράστιο ασανσέρ και πάρκινγκ στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Η οικοδομή έχει επίπεδη είσοδο, χωρίς σκάλες, κατάλληλη για καροτσάκια και πρόσβαση σε ΑΜΕΑ. Η περιοχή είναι ήσυχη χωρίς προβλήματα και έχει μπει ήδη στο σχέδιο αναπλάσεων της πόλης.
Αποτελείται από ένα μεγάλο δωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι με καινούριο ανατομικό στρώμα και δύο πολύ μεγάλες ντουλάπες, σαλοκουζίνα, μπάνιο με μπανιέρα και μεγάλο πατάρι. Είναι κατασκευασμένο το 2002, διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές και οικιακές συσκευές, καινούριο πλυντήριο ρούχων Whirlpool, καινούρια κουζίνα Izola, καινούριο ψυγείο Crown, τηλεόραση Samsung LCD 40’, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, aircondition στο σαλόνι και μπαλκόνι το οποίο βλέπει σε απεριόριστη ανοιχτωσιά.
Το ακίνητο είναι ιδανικό για φοιτητές όλων των Πανεπιστημίων (ΑΠΘ-ΜΑΚ-ΣΙΝΔΟΥ καθώς η στάση των λεωφορείων απέχει 3 λεπτά με τα πόδια) ή εργαζόμενους και ζευγάρια και προτείνεται και ως επενδυτικό με τιμή ενοικίασης 390-430€ μηνιαίως. Επιπροσθέτως, βρίσκεται σε μία περιοχή η οποία αναμένεται να έχει ραγδαία άνοδο λόγω των επικείμενων επενδύσεων (λιμάνι, εβραϊκό μουσείο κλπ), 2 λεπτά με τα πόδια από το επικείμενο μετρό, δίπλα σε άπειρες στάσεις λεωφορείων, 1χλμ απ το κέντρο της πόλης. Απολύτως νόμιμο, με ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S1-1276 - 18/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
48 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 85.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή