Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΠαλλήνηΧανιώτη Χαλκιδικής
  • € 2.000.000
  • 950
  • 3+
Περιγραφή
Πολύ κερδοφόρα επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα στη χερσόνησο της Χαλκιδικής, στο κέντρο ενός ζωντανού χωριού, το οποίο θεωρείται πιο προσαρμοσμένο για τουριστική αναψυχή λόγω της μεγάλης ποσότητας ψυχαγωγίας. Η επιχείρηση περιλαμβάνει ένα νέο συγκρότημα διαμερισμάτων και ένα μοναδικό ελληνικό εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται σε οικόπεδο 1.400 τ.μ. με συνολικό εμβαδόν κτίσματος 950 τ.μ
Το συγκρότημα διαθέτει μια καλά διατηρημένη περιοχή με μεγάλη πισίνα για παιδιά και ενήλικες, εξοπλισμένο χώρο στάθμευσης για έξι αυτοκίνητα, δύο γκαράζ, μπάρμπεκιου, αθλητικό χώρο και έξι άνετα διαμερίσματα με θέα. Όλα τα διαμερίσματα είναι πολύ ευρύχωρα (75 έως 140 m2, 6 ανεξάρτητα διαμερίσματα: Τα γραφικά μπαλκόνια και είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα για ενοικίαση (ένα πλήρες σύνολο των οικιακών συσκευών, μαγειρικά σκεύη, μοντέρνα επίπλωση, κλιματισμό, Internet καλωδιακή τηλεόραση, κλπ.). Η συνολική επιφάνεια των διαμερισμάτων είναι 520 τ.μ., Το έτος κατασκευής του κτιρίου είναι το 2016.
Η περιοχή διαθέτει επίσης ένα μοναδικό ελληνικό εστιατόριο με 120 θέσεις. Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με ακριβά υλικά, το κτίριο έχει ένα πρωτότυπο σχέδιο, μια μεγάλη κουζίνα με επαγγελματικό εξοπλισμό, αρκετά βοηθητικά δωμάτια, ένα δωμάτιο για προσωπικό, ευρύχωρα μπάνια, κλπ. Υπάρχουν όλες οι απαραίτητες άδειες και άδειες εργασίας. Η συνολική έκταση του εστιατορίου είναι 430 τ.μ., το έτος κατασκευής του κτιρίου είναι το 2018.
Η ιδανική τοποθεσία του συγκροτήματος στην καρδιά ενός δημοφιλούς χωριού, σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα και σούπερ μάρκετ (50-80 μ.), Ιδιωτική πισίνα (6x12 μ.), Ένα μεγάλο διαμορφωμένο χώρο με την αρχική φυτά και φωτισμό, και ένα νέο ελληνικό εστιατόριο το διακρίνει από τα άλλα προτάσεις για αγορά ακινήτου στη Χαλκιδική!
Με την αγορά αυτού του μοναδικού ακινήτου σε μία από τις δημοφιλείς τουριστικές χώρες, επενδύετε επωφελώς στην ευρωπαϊκή οικονομία, εξασφαλίζοντας τις αποταμιεύσεις σας. Μια καλά εδραιωμένη επιχείρηση στο έδαφος του αποκτώμενου συγκροτήματος θα σας επιτρέψει να λάβετε σταθερό εισόδημα ανά πάσα στιγμή.Απόσταση από την θάλασσα 120 μέτρα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-472649 - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
950 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 2.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή