Duplex 147 τμ, Φτέρη, Αίγιο

Αίγιο
  • € 360.000
  • 3
  • 147
  • 2
Περιγραφή
Πωλείται διώροφη μονοκατοικία εξαιρετικής κατασκευής του 2008, ισόγειο 85 μ2, 1ος όροφος 33,40 μ2 και υπόγειος χώρος 29,20 μ2, με δυνατότητα επιπλέον δόμησης, σε περιφραγμένο οικόπεδο 1.542,32 τ.μ. στο χωριό Αγ. Ανδρέας Δ.Δ. Πτέρης Δήμου Αιγίου Πελοποννήσου.
Η κατασκευή είναι προκάτ, αντισεισμική και θερμομονωμένη. ¨Έχει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια και στο σαλόνι, σίτες, δορυφορική κεραία, wc, τζάκι, μπόιλερ, συναγερμό. Διατίθεται επιπλωμένο.
Στο οικόπεδο υπάρχουν αρκετά οπωροφόρα δέντρα, ελιές, λουλούδια, αυτόματο πότισμα και δεξαμενή για πυρόσβεση αν χρειαστεί. Επίσης υπάρχει αρκετός χώρος για κατασκευή πισίνας σε σημείο με θέα.
Η θέα του είναι απερίγραπτη, βλέπει βουνό και θάλασσα και βρίσκεται σε πολύ ήσυχη περιοχή μέσα στη φύση και στο πράσινο.
Στο ισόγειο δεσπόζει το ενιαίο επιβλητικό σαλόνι με την κουζίνα που επικοινωνούν με μία ευρύχωρη βεράντα από την οποία βλέπεις όλο το βουνό και την θάλασσα, ένα wc κι ένα υπνοδωμάτιο, ένα διακοσμητικό κατά βούληση πατάρι και μία αποθήκη η οποία επικοινωνεί με το υπόγειο.
Στον 1ο όροφο, ο οποίος επικοινωνεί με το ισόγειο με ξύλινη σκάλα, υπάρχει χολ, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι με φανταστική θέα, ένας προθάλαμος με τραπεζάκι – καθρέπτη και ντουλάπα και το μπάνιο με το υδρομασάζ.
Τέλος στο υπόγειο βρίσκεται ο καυστήρας, υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος για πράγματα και εργαλεία αλλά και δυνατότητα χρήσης γκαράζ.
Όλα τα υλικά της κατασκευής και διακόσμησης είναι εξαιρετικής ποιότητας, μελετημένα έως και την τελευταία λεπτομέρεια, με συγκεκριμένο ρετρό στυλ και πολλή προσωπική εργασία με μεράκι.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΕΞ 70 - 24/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
147 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή