Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Νάξος
  • € 110.000
  • 4.004
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 5-89
• Βίβλος, Νάξος
• 4004,58 τ.μ.

Το άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο επιφάνειας 4004,58 τ.μ., βρίσκεται ανάμεσα στο παραδοσιακό χωριό Βίβλος και την παραλία της Πλάκας, καθιστώντας το ιδανική επένδυση για κατοικία σε ελαφρώς επικλινές λόφο με θέα στη θάλασσα και στο βουνό.

Στο κυκλαδίτικο νησί της Νάξου, η παραλία της Πλάκας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες παραλίες όσων επιλέγουν να επισκεφτούν το νησί για τις διακοπές τους. Είναι μια ονειρική παραλία με απέραντη, λευκή, απαλή άμμο, καταγάλανα νερά, πολυτελή beach bars και εστιατόρια στα οποία μπορείτε να γευτείτε παραδοσιακό ελληνικό φαγητό αλλά και διεθνή κουζίνα.
Το παραπάνω αγροτεμάχιο απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από αυτή την όμορφη παραλία στην οποόια μπορείτε να φτάσετε εύκολα και σύντομα για να απολάυσετε στιγμές χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης σε περίπτωση που αποφασίσετε να επενδύσετε στο συγκεκριμένο ακίνητο.
Από την άλλη πλευρά, βρίσκεται το χωριό Βίβλος, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γραφικά χωριά της νοτιοδυτικής Νάξου με τους χαρακτηριστικούς ανεμόμυλους και τα πολύ στενά πλακόστρωτα δρομάκια, με ασβεστωμένα σπίτια που εκπέμπουν μια αυθεντική κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα. Στο χωριό κατοικούν περισσότεροι από 800 μόνιμοι κάτοικοι και είναι ένα από τα πιο ζωντανά και οργανωμένα χωριά της Νάξου, καθώς διαθέτει εστιατόρια, φούρνο, σουπερ μάρκετ, καφέ, αλλά ακόμη και φαρμακείο και βενζινάδικα. Έτσι, μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε για να εξυπηρετήσετε τις καθημερινές σας ανάγκες, χωρίς να χρειάζεται να διανύσετε μεγάλες αποστάσεις.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Ακριβής τοποθεσία: https://maps.app.goo.gl/xFgz7wMHvGGUe8PX6

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
5-89
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
4.004 m²
Έξοδα
τιμή
€ 110.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή