Μονοκατοικία βίλα, νέα, 185 τμ, Άνω Μερά, Μύκονος

Μύκονος
  • € 1.700.000
    € 1.850.000(-8,1%)
  • 5+
  • 185
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Ιδανικά τοποθετημένη στην πλαγιά ενός λόφου και μόλις 750 μ. από τη θάλασσα, η βίλα ατενίζει το όμορφο βραχώδες τοπίο, την παραλία του Καλαφάτη και τα γραφικά Διβούνια.
Το ιδιαίτερο design, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η υψηλή αισθητική, η ποιότητα κατασκευής και η έμφαση που έχει δοθεί τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους, κάνει τη βίλα μια ονειρική καλοκαιρινή κατοικία.
Η βίλα βρίσκεται σε απόσταση 20 λεπτών οδικώς από την Χώρα της Μυκόνου και το αεροδρόμιο και μόλις λίγα λεπτά από το παραδοσιακό χωριό της Άνω Μεράς με το ιδιαίτερο μοναστήρι. Στην Άνω Μερά μπορείτε να βρείτε ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, καθώς και φαρμακείο και μεγάλο super market για τις προμήθειες σας. Εκτός από τις πολύ όμορφες παραλίες του Καλαφάτη και της Αγίας Άννας, σε κοντινή απόσταση βρίσκονται πολύ γνωστές παραλίες του νησιού, όπως η Ελιά, το Καλό Λιβάδι, η Λιά και η Φτελιά.

Η βίλα είναι πλήρως ανεξάρτητη με συνολική έκταση 185 τ.μ. και αποτελείται συνολικά από 5 υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια, εκ των οποίων τα 4 βρίσκονται στο ισόγειο και τον 1ο όροφο του κεντρικού κτιρίου, καθώς κι ένα ακόμη δωμάτιο σε ξεχωριστό χώρο, με ανεξάρτητη είσοδο και ιδιωτικό WC.
Έχει άπλετους εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους, προσεγμένους με κάθε λεπτομέρεια και πολυτελώς επιπλωμένους σύμφωνα με την τελευταία λέξη του design και είναι πλήρως εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές και σύστημα συναγερμού.
Η μεγάλη ιδιωτική πισίνα περιβάλλεται από φοίνικες και συνδέεται νοερά με το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.
Στην εξωτερική τραπεζαρία 10 ατόμων, στο πέτρινο bar με το BBQ, στα χτιστά καθιστικά και τους καναπέδες σε διαφορετικά επίπεδα, απολαμβάνεις την υπέροχη θέα.
Τέλος, η βίλα είναι πλήρως αυτόνομη με ανεξάρτητη είσοδο κι έχει αποκλειστική χρήση σε οικόπεδο 1.300τ.μ. ειδικά διαμορφωμένο με φυτά, λουλούδια, κάκτους και άλλα καλλωπιστικά φυτά, ενώ διαθέτει ιδιωτικό parking 4 αυτοκινήτων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4730587 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
185 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 1.700.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή