Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΜουσούροιΒατόλακκος
  • € 50.000
  • 500
Περιγραφή
Βατόλακκος, Οικόπεδο 500,50τμ με δόμηση 120τμ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Χαρακτηριστικά: Εντός οικισμού, περιφραγμένο, επίπεδο, ΣΚ 60%, επιτρεπόμενο ύψος 7,5μ συν στέγη, πρόσβαση από ασφαλτοστρωμένη Δημοτική Οδό. Διαθέτει πρόσοψη 12,35μ, ρολόι νερού, βόθρο, ρεύμα.
Απόσταση από το κέντρο του χωριού - 600μ, από την πόλη των Χανίων - 15,6μ, Θάλασσα - 10χλμ, Αεροδρόμιο - 29,1χλμ.

Σε κοντινή απόσταση περίπου υπάρχουν  ταβέρνες, S/M, Τράπεζες, εμπορικά καταστήματα, ΚΕΠ,  οινοποιείο, σχολείο, παιδικές χαρές, πλατείες, αξιοθέατα κλπ. Απέχει μόλις 15,6 χλμ από την πόλη των Χανίων και 10 χλμ απο την πλησιέστερη παραλία. Ιδανική περίπτωση για εξοχική ή γενική κατοικία.
Αυτό το μικρό χωριό με υψόμετρο 100 μέτρα βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Χανίων, σε ένα εύφορο οροπέδιο λόγω του ποταμού Κερίτη που ρέει στην περιοχή. Στο χωριό υπάρχει μουσείο ελιάς και λαδιού ενώ περίπου 1 χλμ. βρίσκεται το Οινοποιείο Μανουσάκη. Στο κέντρο του χωριού μπορείτε να επισκεφθείτε τη Βασιλική των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου που χρονολογείται στα τέλη του 18ου αιώνα. Κάθε χρόνο τον Ιούνιο και τον Αύγουστο, ανήμερα της γιορτής των αγίων, πραγματοποιείται γλέντι στην πλατεία της εκκλησίας με μουσική και τοπικές γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Στο χωριό υπάρχουν μπαρ και ταβέρνα, ενώ στην κοντινή πόλη του Αλικιανού υπάρχουν οι περισσότερες χρήσιμες υπηρεσίες, όπως τράπεζα, φαρμακείο, βενζινάδικο, σούπερ μάρκετ και πολλά άλλα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2115 - 09/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
500 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 50.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή