Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΑκρωτήριΣτέρνες
  • € 350.000
  • 6.737
Περιγραφή
Ακρωτήρι, Στέρνες, Οικόπεδο 6.737τμ με δόμηση 235,26τμ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Χαρακτηριστικά: Eκτός σχεδίου, άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση, διαθέτει πρόσοψη 12μ σε Αγροτική ασφαλτοστρωμένη οδό πλάτους 4μ, επικλινές, με περίπου 70 ελαιόδεντρα εντός, επιτρεπόμενο ύψος οικοδομής 7,5μ, δεν εμπίπτει σε περιοχή που διέπεται από τις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας.
Έχει κατατεθεί αίτηση για έκδοση προέγκρισης της Οικοδομικής Άδειας.
Διαθέτει απεριόριστη πανοραμική θέα στον κόλπο της Σούδας και στα Λευκά Όρη. Απέχει 2,9χλμ από τη παραλία Μαραθίου, 800μ από τον οικισμό των Στερνών όπου υπάρχουν μινι μάρκετ, ταβέρνες, σχολεία κλπ. Απόσταση από το κέντρο των Χανίων -14χλμ. Σε απόσταση περίπου 8χλμ βρίσκεται ο οικισμός των Κουνουπιδιανών, όπου υπάρχουν όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες (σχολεία, νηπειαγωγεία, τράπεζες, εμπορικά καταστήματα, καφέ, εστιατόρια, S/M κ.α.). Το ιδιωτικό διεθνές εκπαιδευτήριο της περιοχής βρίσκεται σε απόσταση 10χλμ από το ακίνητο, και το Πολυτεχνείο Κρήτης 9χλμ.
Η περιοχή συνδέεται τακτικά με δρομολόγια ΚΤΕΛ με την πόλη.
Οι παραλίες του Ακρωτηρίου όπως η παραλία του Σταυρού, του Καλαθά, των Τερσανών, της Μαχαιρίδας, του Αγίου Ονουφρίου, του Μαραθιου κ.α. είναι πολύ γνωστές για την ποικιλομορφία, την ομορφιά και τα κρυστάλλινα νερά τους. Η συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2582 - 24/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
6.737 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή