Ξενοδοχείο προς Πώληση

Σίφνος
  • € 1.450.000
  • 500
  • 3+
Περιγραφή
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα Εξάμπελα, στο όμορφο νησί της Σίφνου και αποτελείται από τρία ξεχωριστά κτίρια, ένα υπαίθριο Pool Bar, μια πισίνα 5Χ8 μέτρα (40 m2) ,αποδυτήρια στον χώρο της πισίνας, ιδιωτικό parking, μία μεγάλη αποθήκη που είναι και γκαράζ και δυο μικρά δωμάτια υπηρεσίας. κήπο και βεράντα. Το κατάλυμα βρίσκεται σε απόσταση 6,4χλμ. από τη Μονή Χρυσοπηγής και 2,7 κμ απο τη Σεράλια..

Όλα τα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, DVD player και ιδιωτικό μπάνιο με ντους, ορισμένα δωμάτια προσφέρουν μπαλκόνι και άλλα έχουν επίσης θέα στην πισίνα.

Έχει 10 δωμάτια προς ενοικίαση για τους πελάτες ,διαφόρων τύπων και μια μεζονέτα 110 τετραγωνικών που είναι το σπίτι το οποίο εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε ενοικιαζόμενο.

Υπάρχουν δύο αυτόνομα ξεχωριστά πηγάδια με δικό τους νερό, στέρνα 200 κυβικών μέτρων στην οποία καταλήγουν τα νερά των πηγαδιών μέσω αντλιών, σύστημα αντλιών για την υδροδότηση των δωματίων και το πότισμα του κτήματος.

Τα δωμάτια είναι χτισμένα στο περιβόλι του Σίφνιου ποιητή και ακαδημαϊκού Αριστομένη Προβελέγγιου.

Τα κτίσματα είναι απόλυτα εναρμονισμένα με το περιβάλλον και είναι εξοπλισμένα με: κλιματισμό ~ OTE TV σε κάθε δωμάτιο ~ ψυγείο ~ σεσουάρ ~ μπαλκόνι ~ καθιστικό (σε κάποια studios) ~ DVD player ~ προϊόντα μπάνιου ~ ηλεκτρικό σίδερο,σιδερώστρα και WI-FI στους κοινόχρηστους χώρους.

Επίσης διαθέτει δικά του πλυντήρια και σιδερωτήρια καθώς και τρείς βόθρους εγκεκριμένους από τον ΕΟΤ και τις υγειονομικές υπηρεσίες που συνδέονται μεταξύ τους με σύστημα αντλιών επίσης ( 2 σηπτικούς και ένα απορροφητικό ) Τα δωμάτια, βρίσκονται μόλις 800 μέτρα από το κέντρο της Απολλωνίας,

Γύρω από τα κτίσματα υπάρχουν περιβόλια ,κήποι με οπωροφόρα δέντρα καθώς και 25 ελαιόδεντρα .
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4733389 - 18/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
500 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 1.450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή