Μονοκατοικία βίλα 215 τμ, Μελιδόνι, Φρέ

Φρέ
  • € 670.000
  • 5+
  • 215
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
#Χανιά #Μελιδόνι #Φρε
#Πωλούνται 2 Βίλες 215τ.μ.
Τιμή: 670.000€

Στο Μελιδόνι, ένα χωριό στον Δήμο Φρε Χανίων, χτισμένο σε υψόμετρο 450μ, βρίσκονται αυτές οι δύο βίλες προς πώληση συνολικού εμβαδού 215τ.μ. σε οικόπεδο 1.150τ.μ.

Πρόκειται για δύο πετρόχτιστες πολυτελείς βίλες, κατασκευής 2009, με παραδοσιακό χαρακτήρα, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και εκπληκτική θέα στη θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή. Είναι ψηλοτάβανες και πολύ φωτεινές, με το ξύλο και την πέτρα να κυριαρχεί. Η κατασκευή των βιλών είναι αντισεισμική και έχει έντονα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά. Τα πατώματα είναι ξύλινα και πλακάκια, έχουν κουφώματα ξύλινα, με διπλά τζάμια, υπάρχουν κλιματιστικά, ηλιακός θερμοσίφωνας και υπάρχει αυτόνομη θέρμανση πετρέλαιο.

Το πρώτο κτίσμα είναι 65τ.μ., 2 επιπέδων, με ενιαίο χώρο κουζίνας, σαλόνι με σόμπα, τραπεζαρίας και ένα μπάνιο. Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει ένα φωτεινό υπνοδωμάτιο με υπέροχη θέα.

Το δεύτερο κτίσμα είναι 150τ.μ, 2 επιπέδων και αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο σαλόνι, κουζίνας, τραπεζαρίας. Στο ισόγειο υπάρχει τζάκι και συνολικά υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα WC. Από το δεύτερο επίπεδο μπορεί κανείς να απολαύσει την υπέροχη θέα στη θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή.

Εξωτερικά υπάρχει μια υπέροχη πλακόστρωτη περιοχή, κήπο με πολλά δέντρα και φυτά, ένα BBQ και ιδιωτική πισίνα, με αποκλειστική χρήση για τις δύο βίλες. Επίσης υπάρχει μια αποθήκη.

Οι δύο αυτές βίλες είναι κατάλληλες τόσο για ιδιοκατοίκηση, ως σπίτι διακοπών, αλλά και για τουριστική εκμετάλλευση. Το Μελιδόνι είναι ένα αγροτικό χωριό, με ελαιώνες που σκαρφαλώνουν στις πλαγιές του βουνού και στην γύρω περιοχή υπάρχουν διάφορα σπήλαια.

Real estate agency #terrarealestaterethymno
Contact phone: 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1563915 - 20/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
215 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 670.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή