Duplex Σιθωνία, Νέος Μαρμαράς, Σιθωνία

ΣιθωνίαΣιθωνία
  • € 380.000
  • 4
  • 100
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: #315258
Στην περιοχή του Νέου Μαρμαρά πωλείται πλήρως ανακαινισμένη πολυτελής αλλά και επιπλωμένη Βίλα 100τ.μ. τριών επιπέδων. Η περιοχή που βρίσκεται είναι ήσυχη, καθαρά οικιστική με φαρδιούς δρόμους, πεζοδρόμια, πάρκινγκ, χώρους πρασίνου κλπ. Όλες οι ανάγκες του καταναλωτή καλύπτονται από την εμπορική αγορά του Μαρμαρά. Αποτελείται από σαλόνι – χολ υποδοχής, ξεχωριστή κουζίνα – τραπεζαρία, 2 μπάνια, τρία άνετα υπνοδωμάτια με ντουλάπες, μπαλκόνια και 2 αποθήκες. Η βίλα είναι συνδεδεμένη σε ηλεκτρικό δίκτυο, σύστημα αποχέτευσης, σύστημα ύδρευσης, δίκτυο τηλεπικοινωνιών κ.λπ.). Πρόκειται για ακίνητο υψηλών προδιαγραφών με τα ακόλουθα τεχνικά χαρακτηριστικά: Ενεργειακή κλάση Α. Το μέγιστο επίπεδο θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και οικονομίας στην κατανάλωση ενέργειας. Παθητικά συστήματα σκίασης αλουμινίου στους εξωτερικούς χώρους για χαμηλότερο ενεργειακό αποτύπωμα του κτιρίου. Πιστοποιημένο Σύστημα Θερμοπρόσοψης. Εξοικονόμηση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου βαρέως τύπου με θερμοδιακοπή, ενεργειακά αποδοτικά τζάμια και σίτες. Υψηλής αισθητικής βιοκλιματικά συστήματα σκίασης (πέργκολες) με μηχανοκίνητες περιστρεφόμενες περσίδες για ηλιακή σκίαση & προστασία από βροχή και τηλεχειριστήριο με μηχανισμό Somfy. Σύστημα ξηρής κατασκευής στην εσωτερική τοιχοποιία. Παρέχει καλύτερη θερμομόνωση, ηχομόνωση και ευελιξία στις μετατροπές.
Ιδιωτική πισίνα για κάθε βίλα. Ενδοδαπέδια θέρμανση γερμανικής προέλευσης με αντλία θερμότητας. Καλύτερη διανομή θερμότητας και εξοικονόμηση ενέργειας. Ατομικός Ηλιακός Θερμοσίφωνας για κάθε ακίνητο
Δάπεδο με πλακάκια γρανίτη πρώτης ποιότητας. Πλήρως εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα κουζίνας. Καναπέδες, κρεβάτια, έπιπλα σε όλα τα δωμάτια περιλαμβάνονται όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.
Ντουλάπες σε όλα τα υπνοδωμάτια από ξύλο δρυός. Επιτραπέζιες λεκάνες, κρεμαστές λεκάνες και εντοιχισμένες στέρνες σε όλα τα μπάνια.
Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με έλεγχο πρόσβασης στην είσοδο όλων των ακινήτων του οικισμού. Χωνευτός φωτισμός και κρυφός φωτισμός LED σε όλα τα δωμάτια, όλα τα φωτιστικά LED περιλαμβάνονται όπως φαίνεται.
Τέλος, δορυφορικές και επίγειες κεραίες. Η βίλα βρίσκεται 60 μέτρα από την παραλία, πολύ κοντά στο κέντρο του Μαρμαρά (περίπου 10 λεπτά με τα πόδια) όπου υπάρχει οργανωμένη αγορά, πάρκο, ΚΕΠ, τράπεζες κ.λπ. και 600 μέτρα από την έξοδο προς τον κεντρικό δρόμο Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής. Τιμή: 380.000 € Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική.

*KELLER WILLIAMS NORTH* | Karolou Dil, 18, Thessaloniki
Follow Us on Social Media. Instagram: @join_the_room_by_kw
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
315158 - 22/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή