Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΙθάκηEvmaiou, Ithaki 28300
  • € 120.000
  • 2.083
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2023
Περιγραφή
Αυτό το οικόπεδο προς πώληση στην περιοχή Βουνάκι, λίγο έξω από το Βαθύ, είναι ένα κρυμμένο κόσμημα. Βρίσκεται σε μια υπέροχη και ήσυχη γειτονιά, ακριβώς έξω από την πόλη. Το ακίνητο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, έχει εύκολη οδική πρόσβαση και ρεύμα. Υπάρχουν στην πραγματικότητα δύο κύριοι δρόμοι, ένας πάνω και ένας κάτω από το οικόπεδο, κάτι που θα έκανε τη διαδικασία δόμησης πολύ απλή.

Αυτό το ακίνητο έχει υπέροχη θέα στο βουνό και πανέμορφους φυσικούς βράχους διάσπαρτους σε όλη τη γη. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση 2-3 λεπτών με το αυτοκίνητο στην πόλη, όπου έχετε όλες τις ανέσεις στα πόδια σας. Η παραλία Λούτσα απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο και η παραλία Φιλιατρό απέχει 10-12 λεπτά. Αυτό το οικόπεδο είναι ένα ιδανικό μέρος για να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας, να απολαύσετε την ομορφιά της φύσης και την μαγεία από την οποία είναι τριγυρισμένο.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες ή επιθυμείτε να κανονίσουμε μία επίσκεψη στο ακίνητο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!
Μελανή : 6980315291

Δείτε μας στο Instagram (mv_properties_ithaca) και το Facebook (MV Properties)
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
IDMV108VAT
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.083 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή