Μονοκατοικία βίλα 380 τμ, Κέντρο, Άγιος Νικόλαος

Άγιος Νικόλαος
  • € 860.000
  • 5+
  • 380
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 380 τ.μ. χτισμένη σε οικόπεδο 4200 τ.μ. το 2003. Το ακίνητο βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από την πόλη του Αγίου Νικολάου στο ανατολικό τμήμα της Κρήτης.

Αυτή η μοντέρνα βίλα 5 υπνοδωματίων βρίσκεται σε υπερυψωμένη θέση, η οποία προσφέρει υπέροχη πανοραμική θέα στη θάλασσα, την πόλη και τα βουνά.

Το σπίτι αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια.

Η διάταξη έχει ως εξής:

Ισόγειο

Η μπροστινή πόρτα ανοίγει σε ένα ευρύχωρο διάδρομο με μια μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα στην αριστερή πλευρά. Στα δεξιά υπάρχει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σε ξεχωριστό δωμάτιο. Προσφέρει ψυγείο/καταψύκτη, φούρνους, εστίες μαγειρέματος, πλυντήριο πιάτων και παρακείμενο ευρύχωρο ντουλάπι τροφίμων.

Μια πόρτα τύπου κονσερτίνα ανοίγει σε μια τραπεζαρία, η οποία αποτελεί μέρος ενός τεράστιου χώρου χωρισμένου σε αυτήν την τραπεζαρία και το σαλόνι με ένα όμορφο τζάκι. Όλα αυτά μπορούν επίσης να εισέλθουν από το διάδρομο. Το συνολικό ισόγειο είναι 176 m2.

Όλα τα παράθυρα έχουν θέα και οι γυάλινες πόρτες ανοίγουν στη μεγάλη βεράντα. Η βεράντα δίπλα στο σπίτι καλύπτεται από πέργκολα με πλακάκια. Τα σκαλιά κατεβαίνουν σε μια πισίνα 89 τ.μ., η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχουν προβολείς και καλά διατηρημένος κήπος. Ένας από τους στεγασμένους χώρους τραπεζαρίας είναι εκτεταμένος και είναι προσβάσιμος από μια ξεχωριστή πόρτα από το σαλόνι.

Ανώτερο επίπεδο

Από το διάδρομο μια μαρμάρινη σκάλα ανεβαίνει στον επόμενο πρώτο όροφο σε χωριστά επίπεδα, συνολικής επιφάνειας 89 m2. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα και ντους. Υπάρχει δωμάτιο-ντουλάπα και πόρτα στο μπαλκόνι της βεράντας.

Το επόμενο επίπεδο οδηγεί σε ένα δίκλινο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με οβάλ μπανιέρα και ντους, νιπτήρα και τουαλέτα. Μια πόρτα βγαίνει από τη βεράντα του μπαλκονιού. Ένα μονόκλινο υπνοδωμάτιο έχει τη δική του βεράντα με μπαλκόνι και μια πλαϊνή βεράντα με μπαλκόνι. Δύο σκαλιά προς τα πάνω πηγαίνετε σε ένα ακόμη μονόκλινο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπαλκόνι. Αυτά τα δύο τελευταία υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα μπάνιο με μπανιέρα, νιπτήρα και τουαλέτα.

Υπόγειο

Από το διάδρομο μια μαρμάρινη σκάλα κατεβαίνει σε δύο υπόγειους χώρους σε χωριστά επίπεδα. Η συνολική επιφάνεια είναι 176 m2. Το πρώτο διαθέτει WC επισκεπτών (νιπτήρας και τουαλέτα) για να παρέχει εγκαταστάσεις για το σαλόνι και την κουζίνα. Στη συνέχεια υπάρχει ένα μεγάλο δίκλινο υπνοδωμάτιο με ντουλάπες από το δάπεδο μέχρι την οροφή και ιδιωτικό μπάνιο με ντους, νιπτήρα και τουαλέτα.

Ένα κάτω υπόγειο έχει μια τεράστια αποθήκη με πλακάκια και ένα βοηθητικό δωμάτιο επιπλωμένο με δύο πλυντήρια ρούχων, έναν διπλό νεροχύτη και ράφια. Ένα μηχανολογικό δωμάτιο έχει τις δεξαμενές πετρελαίου κεντρικής θέρμανσης, λέβητα κ.λπ. Οι δεξαμενές πετρελαίου ξαναγεμίζονται μέσω εξωτερικού σωλήνα παροχής. Υπάρχουν δύο ακόμη δωμάτια, ένα που χρησιμοποιείται σήμερα για αποθήκευση και ένα άλλο για αίθουσα γυμναστικής. Υπάρχει ένα μπάνιο που συνδέεται με νεροχύτη και τουαλέτα, αλλά το δωμάτιο δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως και η προτεινόμενη σάουνα δεν έχει τοποθετηθεί.

Εξωτερικά

Εξωτερικά, η είσοδος του σπιτιού, στο πίσω μέρος του, υπάρχει μια κλειστή τραπεζαρία με εντοιχισμένο BBQ. Υπάρχει και στεγασμένος χώρος στάθμευσης.

Υπάρχει κεντρική θέρμανση σε όλο το σπίτι. Τα μπάνια διαθέτουν θερμαινόμενες ράγες για πετσέτες. Διαθέτει επίσης: διπλά τζάμια με σίτες και παντζούρια (μερικά είναι ηλεκτρικά), κλιματιστικά στα υπνοδωμάτια, τηλεφωνική γραμμή, ηλιακό και μεγάλη δεξαμενή αποθήκευσης νερού.

Τα έπιπλα δεν περιλαμβάνονται στην τιμή.

Το ακίνητο προσφέρεται και προς πώληση με επιπλέον όμορα οικόπεδα προς 1.000.000 EUR. Στη συνέχεια το συνολικό μέγεθος του οικοπέδου είναι 26.000 τ.μ., το οποίο περιέχει περίπου 200 παραγωγικές ελιές.

Ο Άγιος Νικόλαος βρίσκεται σε απόσταση 3 χιλιομέτρων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
5047 - 18/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
380 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 860.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή