Δυάρι πρώτος όροφος, Μεσαγρός, Αίγινα

Αίγινα
  • € 275.000
  • 2
  • 64
  • 1
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024
Περιγραφή
Η GREEN Properties επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στην Αίγινα δημιουργώντας εξοχικές κατοικίες μοναδικής αισθητικής και λειτουργικότητας δίπλα στη θάλασσα.
Το Aegina Santa Marina Residences αποτελείται από 6 πολυτελή διαμερίσματα, που εξασφαλίζουν στους ιδιοκτήτες τους ιδιωτικότητα και όλες τις προϋποθέσεις για άνεση και χαλάρωση στο χώρο τους.
Τα διαμερίσματα διαθέτουν μεγάλα ανοίγματα με ανεμπόδιστη θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και στα επιβλητικά βουνά.
Η ιδανική τοποθεσία του ακινήτου, μόλις 250 μέτρα από τη θάλασσα, εξασφαλίζει γρήγορη πρόσβαση σε πανέμορφες ακτές. Επιπλέον, η κοντινή απόστασή από το λιμάνι προσφέρει ευκολία σε ταξίδια με σκάφος, ενώ παρέχονται εξαιρετικές δυνατότητες για θαλάσσια σπορ και αθλήματα.
Επιλέγοντας το εξοχικό σας από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας. Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.
Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας συναντάται και σε αυτό το έργο μας . Η εξωτερική όψη του κτηρίου είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούνται μεγάλα ανοίγματα προς όλες τις κατευθύνσεις και να ευνοούν τη διαμπερότητα και το φυσικό φωτισμό σε κάθε διαμέρισμα. Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, η εγκατάσταση θερμοπρόσοψης 10 cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου, τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου καθώς και οι αντλίες ψήξης θέρμανσης διασφαλίζουν οικονομία στην ενεργειακή κατανάλωση αλλά και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
Α2 ΑΙΓΙΝΑ
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
64 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 275.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή