Duplex, νέα, 158 τμ, Πολύχρονο, Παλλήνη

Παλλήνη
  • € 610.000
  • 4
  • 158
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Αφεθείτε στην επιτομή της πολυτέλειας σε αυτή την αριστοκρατική μεζονέτα στο Πολύχρονο Χαλκιδικής. Με την εκπληκτική θέα στον Τορωναίο Κόλπο και την άψογη αισθητική, αυτή η ιδιοκτησία είναι προσαρμοσμένη για να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες απαιτητικών ατόμων όπως εσείς.

Αφεθείτε στην ομορφιά αυτού του ακινήτου 158 τ.μ., σχεδιασμένο με ανέσεις υψηλών προδιαγραφών και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η πισίνα υπερχείλισης, με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά, δημιουργεί ένα μαγευτικό σκηνικό. Καθώς μπαίνεις στο άνετο εσωτερικό, μια αίσθηση χλιδής σε περιβάλλει, παρέχοντας ένα καταφύγιο για χαλάρωση και απόλαυση.

Αυτή η κατοικία προσφέρει όχι μόνο ομορφιά αλλά και άνεση. Με δύο υπόγειους χώρους γκαράζ, τα οχήματά σας θα στεγάζονται με ασφάλεια. Τα προεγκατεστημένα συστήματα θέρμανσης, κλιματισμού και συναγερμού εξασφαλίζουν τη μέγιστη άνεση και ηρεμία. Επιπλέον, το σύστημα κάμερας ασφαλείας παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας.

Κάθε στοιχείο αυτού του σπιτιού έχει επιμεληθεί προσεκτικά για να αναδείξει τον τρόπο ζωής σας. Τα κομψά κουφώματα αλουμινίου πλαισιώνουν την πανοραμική θέα, ενώ το κατάστρωμα της πισίνας από ξύλο iroko σας προσκαλεί να απολαύσετε τον ήλιο με απόλυτη γαλήνη.

Τα μοντέρνα ντουλάπια κουζίνας συνδυάζουν στυλ και λειτουργικότητα, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε αριστουργήματα μαγειρικής και να φιλοξενήσετε αξέχαστες συγκεντρώσεις. Αυτή η κατοικία είναι η απόδειξη για το εκλεπτυσμένο γούστο σας.

Αυτό το κατάλυμα σας προσκαλεί να ζήσετε την κορύφωση της εκλεπτυσμένης ζωής στο Πολύχρονο Χαλκιδικής. Κάντε το δικό σας και απολαύστε έναν κόσμο όπου η πολυτέλεια δεν έχει όρια.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Κασσάνδρα είναι η δυτικότερη χερσόνησος της τρίαινας της Χαλκιδικής, σε κοντινή απόσταση από το Μητροπολιτικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Κασσάνδρα παρέχει στους επισκέπτες της ότι χρειάζονται για αξέχαστες διακοπές. Παραλίες που ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές σας προσδοκίες, δάση που ζητούν να εξερευνηθούν, αρχαιολογικοί χώροι που σας ταξιδεύουν σε ένα μεγαλειώδες παρελθόν και τοπικά προϊόντα υψηλής γαστρονομικής αξίας.

Προσβασιμότητα: Η Κασσάνδρα βρίσκεται σε απόσταση 80 χλμ από το Διεθνές αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης με το οποίο συνδέεται μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων.

Επενδυτική Ευκαιρία: Η περιοχή της Κασσάνδρας, λόγω του μοναδικού τουριστικού της χαρακτήρα και της μικρής απόστασης από το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, αποτελεί κορυφαία επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα τα τελευταία χρόνια, τόσο στον τομέα της φιλοξενίας όσο και της κατοικίας, προσελκύοντας σημαντικές επενδύσεις από Κεντρική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02SIFZ
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
158 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 610.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή