Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Αισωνία7VQ4+QJ Χρυσή Ακτή Παναγίας, Ελλάδα
  • € 380.000
  • 5+
  • 270
  • 3+
Περιγραφή
Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας - Ευσταθίου Ιωάννης. Διατίθεται προς πώληση κατά αποκλειστικότητα στην Χρυσή ακτή Παναγιάς, κτήριο συνολικής επιφάνειας 270 τ.μ. σε οικόπεδο 1427 τ.μ. Πρόκειται για κτήριο το οποίο αποτελείται από τρία αυτόνομα διαμερίσματα των 90 τ.μ. με απεριόριστη θέα στη θάλασσα και το οποίο βρίσκεται μόλις 180 μέτρα από την θάλασσα. Το ακίνητο είναι τριών επιπέδων τα οποία αναλύονται ως εξής :
Το ισόγειο διαμέρισμα αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο κουζίνας-καθιστικού με τζάκι, δύο μπάνια καθώς και δύο υπνοδωμάτια με ντουλάπες. Το διαμέρισμα αυτό διαθέτει επίσης και μια αποθήκη στο πίσω μέρος.
Το διαμέρισμα πρώτου ορόφου αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο κουζίνας-καθιστικού με τζάκι, δύο μπάνια καθώς και δύο υπνοδωμάτια με ντουλάπες. Το διαμέρισμα αυτό διαθέτει επίσης ένα μεγάλο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν επίσης το δικό τους μπαλκόνι.
Το διαμέρισμα δευτέρου ορόφου αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο κουζίνας-καθιστικού με τζάκι, δύο μπάνια καθώς και δύο υπνοδωμάτια με ντουλάπες. Το διαμέρισμα αυτό διαθέτει επίσης ένα μεγάλο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν επίσης το δικό τους μπαλκόνι.
Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει air condition, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου καθώς και σύστημα συναγερμού. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Τα ρολά του ισογείου είναι όλα ηλεκτρικά και ασύρματα.
Ο προαύλιος χώρος του ακινήτου είναι περιφραγμένος με τοίχο και μεταλικά κάγκελα περιμετρικά του οικοπέδου και είναι φροντισμένος και διαμορφωμένος με δέντρα, γκαζόν, καλλωπιστικά φυτά και χώρο φύτευσης. Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει επίσης θέσεις πάρκιν όπως και μπάρμπεκιου. Η μοναδική θέση του, η εντυπωσιακή θέα, η ποιότητα των υλικών και της κατασκευής είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της κατοικίας καθώς επίσης και κίνητρο για μια πετυχημένη αγορά. Σύμβουλος επένδυσης ακινήτων - Ευσταθίου Ιωάννης - Κινητό τηλέφωνο : 6985650638 - Email: efstathiou.remax@gmail.com RE/MAX Δομή - Διεθνές κτηματομεσιτικό δίκτυο - Αγορές Πωλήσεις Ενοικιάσεις Εκμισθώσεις ακινήτων -Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2421020008 όλο το 24ωρο -Website : http://www.remaxdomi.gr/ -Fax : 2421020055

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
15504-9205 - 30/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
270 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή