Μονοκατοικία βίλα 315 τμ, Κέντρο, Βόλος

Βόλος
  • € 525.000
  • 5+
  • 315
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Βίλλα εξαιρετικής αισθητικής προς πώληση στον Άγιο Στέφανο Βόλου, με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Η βίλλα, κατασκευασμένη το 2000 και τοποθετημένη σε οικόπεδο 1.138τ.μ., περιβάλλεται από πανέμορφο κήπο που δημιουργεί ένα ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον. Η σύγχρονη αυτή κατοικία 311τ.μ., εκτείνεται σε 4 επίπεδα και είναι μελετημένη ώστε να εξασφαλίζει άνετη και πολυτελή διαβίωση σε όλη την οικογένεια.  

Στο πρώτο επίπεδο, βρισκόμαστε σε άνετο καθιστικό με τζάκι και τραπεζαρία, με μεγάλο άνοιγμα μπαλκονόπορτας, που εξασφαλίζει πρόσβαση στην τεράστια βεράντα 30τμ. η οποία καλύπτεται από ξύλινη πέργκολα και διαθέτει απρόσκοπτη  θέα στην θάλασσα, τον Βόλο και το Πήλιο.  Ανεβαίνοντας λίγα σκαλιά μέσω της δρύινης εσωτερικής σκάλας, στο δεύτερο επίπεδο, βρίσκεται η κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως γραφείο, όλα με πρόσβαση στην αυλή. Στο τρίτο επίπεδο της κατοικίας υπάρχει ένα ζεστό καθιστικό με υπέροχη θέα προς την θάλασσα και τον Βόλο, ένα υπνοδωμάτιο, ένα κυρίως μπάνιο & μεγάλη βεράντα.  Στο τέταρτο επίπεδο βρίσκονται άλλα δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε μικρό μπαλκονάκι. 

Στο υπόγειο, 85τμ, υπάρχει πρόσβαση είτε μέσα από το σπίτι είτε εξωτερικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ξενώνας & αποτελείται από ένα δωμάτιο με παράθυρο, μπάνιο, έχει πρόβλεψη για εγκατάσταση κουζίνας, άλλους δυο χώρους, βοηθητικό χώρο πλυσταριού, και χώρο με παράθυρο όπου στεγάζεται το λεβητοστάσιο.

 

Η σύγχρονη αυτή κατοικία διαθέτει κλειστό parking 2 θέσεων με ηλεκτρική γκαραζόπορτα συνολικής επιφάνειας 35 τ.μ, & στεγασμένο μπάρμπεκιου 30 τ.μ. όπου η οικογένεια μπορεί να απολαύσει ευχάριστες στιγμές ξεγνοιασιάς με φίλους.  Είναι εξοπλισμένη με όλες τις ανέσεις όπως συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικά, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες και παντζούρια δίφυλλα ή ηλεκτρικά ρολά. Τα δάπεδα του ακινήτου είναι είτε πλακάκι είτε ξύλο άριστης ποιότητας και οι ντουλάπες είναι εντοιχιζόμενες. Ο κήπος διαθέτει αυτόματο πότισμα. 

Όλο το οικόπεδο είναι περιφραγμένο περιμετρικά με πέτρινο φράχτη υψηλής αισθητικής.

Phos Properties Real Estate Agent, info@phosproperties.com, www.phosproperties.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EL-1422 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
315 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 525.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή