Δυάρι Ανδρομάχης, 137, Κέντρο, Καλλιθέα

ΚαλλιθέαΑνδρομάχης, 137
  • € 160.000
  • 3
  • 64
  • 2
  • R
  • Όχι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα είναι στον ημιώροφο και διαθέτει 64 τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι, μια κουζίνα και ένα μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 1985 και δεν έχει ανακαινιστεί, με σκοπό να δώσει στον αγοραστή τη δυνατότητα να το διαμορφώσει με τον τρόπο που του αρέσει. Προσφέρει άνετους χώρους και έχει ιδανική διαρρύθμιση για οικογένειες ή φοιτητές.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία. Κοντά στην περιοχή υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες και καταστήματα όπως σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και εστιατόρια. Επίσης, υπάρχουν πολλά πάρκα στην περιοχή όπως το πάρκο Καλλιθέας και το πάρκο Δραγατσανίου που είναι κατάλληλα για περίπατο και άθληση. Σε κοντινή απόσταση από το πάρκο και Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Σταύρος Νιάρχος.

Η περιοχή βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας και είναι καλά συνδεδεμένη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως το μετρό και οι λεωφορειακές γραμμές. Μόλις λίγα βήματα από το σταθμό του μετρό της Καλλιθέας, ο οποίος βρίσκεται περίπου 1 χιλιόμετρο ή 0,6 μίλια βορειοανατολικά. Ο σταθμός Καλλιθέας εξυπηρετείται από τη Γραμμή 1 (η πράσινη γραμμή) του Μετρό της Αθήνας, η οποία παρέχει πρόσβαση σε πολλές δημοφιλείς περιοχές της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλατεία Συντάγματος και ο Πειραιάς. Εκτός από το μετρό, υπάρχουν στα 500 μέτρα ή 0,3 μίλια βορειοανατολικά από το σπίτι, πολλά δρομολόγια λεωφορείων που εκτελούν και μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα διαμέρισμα στην καρδιά της Καλλιθέας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια επίσκεψη.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4752631 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
64 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ημιώροφος
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης