Ξενοδοχείο προς Πώληση

Μηλιές
  • € 490.000
  • 412
  • 3+
Περιγραφή
Βόλος – Καλά Νερά. Πωλείται Ξενοδοχείο 2 Αστέρων Λόγω Συνταξιοδότησης !
Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση κατηγορίας 2 αστέρων, 12 δωματίων, συνολικής επιφάνειας 412τμ εντός οικοπέδου 1.120τμ, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει 25 άτομα, και λειτουργεί όλο το χρόνο.
Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, σε απόσταση 100μ από τη θάλασσα, όλα τα δωμάτια έχουν βεράντα με αρκετά καλή θέα, και γενικά η αρχιτεκτονική γραμμή του κτιρίου ακολουθεί την παράδοση του Πηλίου.
Το οικόπεδο έχει πρόσοψη σε δύο δρόμους, και η ανέγερση του κτιρίου αποπερατώθηκε το 1990.
Ένα μικρό μέρος της αδόμητης επιφάνειας του οικοπέδου αποτελεί πλακόστρωτη αυλή, ενώ το μεγαλύτερο μέρος καλύπτεται από κήπο με πολλά άνθη και φυτά από την Πηλιορείτικη φύση.
Η συνολική δομημένη επιφάνεια των 412τμ επιμερίζεται σε υπόγειο, Ισόγειο, 1ο και 2ο όροφο με τα παρακάτω χαρακτηριστικά.
1) Ημιυπόγειο ως χώρος πλυντηρίων-αποθήκης, και 2 δωμάτια για το υπηρετικό προσωπικό..
2) Υπερυψωμένο Ισόγειο στο οποίο βρίσκεται ο χώρος υποδοχής, χώρος πρωινού και μπαρ, μικρό σαλονάκι, και κουζίνα για την προετοιμασία πρωινού
3) Ο 1ος και ο 2ος Όροφος απαρτίζονται συνολικά από 12 δωμάτια εκ των οποίων είναι το ένα τρίκλινο και τα 11 δίκλινα.
4) Όλα τα κουφώματα (Πόρτες και παράθυρα) είναι ενεργειακά (PVC), και τα πατώματα καλύπτονται με πλακάκι.
5) Όλα τα επίπεδα (όροφοι) επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα,
6) Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει : ντουλάπα ρούχων, λουτρό με ντουζιέρα και W.C, αυτόνομη θέρμανση μέσω κεντρικού λεβητοστασίου, ψύξη μέσω κλιματιστικών σωμάτων σε κάθε δωμάτιο, τηλέφωνο, σύνδεση internet, ψυγείο και τηλεόραση.
7) Το ξενοδοχείο θα παραδοθεί με όλον τον εξοπλισμό που διαθέτει, και ο ιδιοκτήτης διατίθεται να βοηθήσει τον επενδυτή στο νέο ξεκίνημα με το υπάρχον βοηθητικό προσωπικό, καθώς και με την χρήση του ενεργού πελατολογίου.
8) Η άδεια λειτουργίας του ξενοδοχείου ισχύει επ΄ αόριστον και είναι άμεσα μεταβιβάσιμη.
9) Όλα τα σχετικά έγγραφα (άδεια οικοδομής, τοπογραφικό, κατόψεις, κ.λ.π.) είναι άμεσα διαθέσιμα.
Το ξενοδοχείο είναι ελεύθερο για επιδότηση, και ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορούσε να εντάξει την αγορά και την εκμετάλλευση της επιχείρησης σε κάποιο από τα επιδοτούμενα αναπτυξιακά προγράμματα, των οποίων η επιδότηση φθάνει έως 70%.

Στοιχεία Περιοχής
Τα Καλά Νερά είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου με 600 περίπου μόνιμους κατοίκους, στα παράλια του Παγασητικού κόλπου του νομού Μαγνησίας. Απέχει περίπου 20 Km. από την πόλη του Βόλου, 32Km από το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, περίπου 60Km από τις φημισμένες παραλίες του ανατολικού Πηλίου, 67Km από αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας, και 260 Km από τον Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης.
Τα Καλά Νερά είναι ένα χωριό πλούσιο σε βλάστηση όπου τα πλατάνια, οι λεύκες και οι ευκάλυπτοι κατά μήκος της παραλίας που φθάνουν μέχρι τη θάλασσα, δημιουργούν ένα τοπίο που συνδυάζει το πράσινο με το γαλάζιο της θάλασσας, και δημιουργούν ένα εξωτικό σκηνικό που αξίζει να απολαύσουν οι επισκέπτες.
Στην περιοχή υπάρχουν αρκετά καταλύματα, και στην οργανωμένη παραλία οι επισκέπτες μετά το μπάνιο τους, μπορούν να γευματίσουν ή να πιουν το ποτό τους στα παραδοσιακά ταβερνάκια, τα γραφικά ουζερί, τα μικρά μπαράκια και τις νεανικές καφετέριες του παραλιακού δρόμου, κάτω από την σκιά, των πανύψηλων ευκαλύπτων και πλάτανων.
Η θάλασσα στην περιοχή είναι καθαρή, και έχει τιμηθεί με την Γαλάζια Σημαία.
Η παραλία διαθέτει προβλήτα, στην οποία δένουν ιδιωτικά σκάφη, καΐκια, βάρκες, εκδρομικά σκάφη, και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μικρά εκδρομικά καραβάκια πραγματοποιούν εκδρομές στον Παγασητικό Κόλπο, όπου ο ταξιδιώτης μπορεί να απολαύσει καλό φαγητό και κολύμπι σε απρόσιτες παραλίες.
Σχετικά με άλλες υποδομές στην περιοχή υπάρχουν: Σχολείο, Σούπερ Μάρκετ, μηχάνημα Τράπεζας για ανάληψη χρημάτων (ΑΤΜ), φαρμακείο, Γιατρός παθολόγος, κτηνιατρείο μικρών ζώων, Αστική Συγκοινωνία Λεωφορείων, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, Ταξί, ενοικιαζόμενα ποδήλατα και μοτοποδήλατα, ενοικιαζόμενες βάρκες, καθώς και αυτοκίνητα Μινιμπάς για διοργανώσεις εκδρομών στα ορεινά παραδοσιακά χωριά του Πηλίου, ή και για πιο μακριά για άλλα αξιοθέατα όπως για παράδειγμα τα Μοναστήρια των Μετεώρων. Επίσης οι επισκέπτες μπορούν να ασχοληθούν με θαλάσσια σπορ και ιππασία.
Στην περιοχή υπάρχουν υπέροχες διαδρομές για περιπατητές και φυσιολάτρες, με λιθόστρωτα μονοπάτια, που συνδέουν τα Καλά Νερά με τις Μηλιές, όπου επίσης καταλήγει το Παραδοσιακό και Θρυλικό Τρενάκι «Μουτζούρης», περνώντας από τα Άνω Λεχώνια, τη Βυζίτσα και τις Πινακάτες.
Ένα άλλο σημαντικό θέμα που κυριαρχεί στην περιοχή τους τελευταίους μήνες είναι ότι, ξεκίνησε η υλοποίηση μιας Εμβληματικής και μεγάλης για την περιοχή επένδυσης, που σίγουρα θα συντελέσει προσεχώς στην αύξηση της τουριστικής κίνησης, και με επισκέπτες υψηλότερων εισοδημάτων, και εν τέλει η πρόβλεψη της πληρότητας στις ξενοδοχειακές μονάδες να πλησιάζει το 100% κατά την θερινή σεζόν.
Στην επένδυση προβλέπεται μεταξύ των άλλων να δημιουργηθεί και κέντρο ιστιοπλοΐας με 60 ιστιοπλοϊκά σκάφη, καθώς και σχολή ιστιοπλοΐας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3356 Π-Ε - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
412 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή