Μονοκατοικία βίλα Παιανία, Κέντρο, Παιανία

ΠαιανίαΠαιανία
  • € 2.270.000
  • 5+
  • 503
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΑΙΑΝΙΑ - Βίλα 503τμ σε οικόπεδο 4000τμ, πλήρως επιπλωμένο, 6 υ/δ, 1 master, 3 επίπεδα: ισόγειο-1ος-σοφίτα, εξαιρετική κατάσταση, κατασκευή 2002, ενεργειακή κλάση Α, 2 σαλόνια, κουζίνα, 5 μπάνια, κεντρική θέρμανση (πετρέλαιο), κλιματισμός, parking, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, θέα πανοραμική, πρόσοψης, βαμμένο, αποθήκη, τζάκι, βεράντες, κήπος 3500τμ, εντοιχισμένες συσκευές, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, τύπος δαπέδων ξύλο, ανεξάρτητη κουζίνα, νυχτερινό ρεύμα, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, θυροτηλεόραση, πολυτελές, ενδοδαπέδια θέρμανση, πισίνα, εσωτερική σκάλα, jacuzzi, playroom, ξενώνας, δωμάτιο πλυντηρίων, οικιστική ζώνη, προσανατολισμός ανατολικομεσημβρινός, πρόσβαση: άσφαλτο.
Σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων (4.000 τ.μ.) πολυτελής κατοικία 500 τ.μ. περίπου έχει κατασκευαστεί. με 6 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το 1 είναι το Κύριο υπνοδωμάτιο.
Το ακίνητο διαθέτει 5 μπάνια συνολικά, καθώς και βοηθητικούς χώρους για πλυντήρια, στεγνωτήρια και άλλες χρήσεις.
Ένα (1) από τα μπάνια βρίσκεται στο δωμάτιο MASTER, το οποίο περιλαμβάνει μπανιέρα τζακούζι και μια επιπλέον μεγάλη ντουλάπα.
Το ακίνητο διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης.
Υπάρχουν επίσης 2 σαλόνια, και 2 τζάκια.

ΕΙΔΙΚΑ:
Το ακίνητο διαθέτει κρυφό φωτισμό, και λαμπτήρες ιδιαίτερης αισθητικής αξίας σε όλους τους χώρους, καθώς και σύγχρονη πιστοποιημένη ηλεκτρική εγκατάσταση, διαθέτει WI-FI που καλύπτει επαρκώς όλο το χώρο της κατοικίας.

Η ύπαρξη εσωτερικής σκάλας που ανεβαίνει σε πατάρι - βιβλιοθήκη, κατά μήκος των δύο σαλονιών, δημιουργεί μια αίσθηση πολυτέλειας και μοναδικότητας, που είναι συμβατή με τα χαρακτηριστικά του ακινήτου.
Η τοξωτή οροφή, μια ιδιαίτερη κατασκευή, είναι το κύριο εσωτερικό αρχιτεκτονικό στοιχείο που κυριαρχεί στον χώρο διαβίωσης.
Υπάρχει η δυνατότητα πρόσθετης εξατομικευμένης αρχιτεκτονικής παρέμβασης, για δημιουργία πρόσθετου χώρου, για χρήση δευτερεύοντος καθιστικού, ή οποιαδήποτε άλλη προτίμηση χρήσης.

Ο κεντρικός χώρος διαθέτει μεγάλη κουζίνα, η οποία εξυπηρετεί όλο το ακίνητο, και επικοινωνεί εύκολα με τους εξωτερικούς χώρους, για την υποστήριξη κοινωνικών εκδηλώσεων στον περιβάλλοντα χώρο.
Ένα επιπλέον δωμάτιο που βρίσκεται στον πύργο, και το οποίο φαίνεται και στις φωτογραφίες, έχει θέα από όλες τις πλευρές του χάρτη, δίνοντας οπτική επαφή 360 επιπέδων. Η εν λόγω αρχιτεκτονική κατασκευή, είναι χαρακτηριστικό του ακινήτου και το προσδιορίζει μοναδικά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ακίνητο στην Αττική/Ελλάδα.

Ο ξενώνας είναι ξεχωριστός από την κύρια κατοικία και έχει δικό του μπάνιο. Στις φωτογραφίες φαίνεται ο Ξενώνας με τα «κόκκινα» επιχρίσματα.

Ο κήπος. Το ακίνητο διαθέτει δωρεάν κήπο 3.500 m2, με ελιές και οπωροφόρα δέντρα, αλλά και δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης.
Το ακίνητο διαθέτει δική του γεώτρηση νερού (γεώτρηση), για την υπηρεσία άρδευσης καθώς και την εξωτερική πισίνα. Το νερό της γεώτρησης είναι πόσιμο, εξαιρετικής χημικής ανάλυσης και μηδενικού βακτηριακού φορτίου.
Για την εξυπηρέτηση των φυτών και των λουλουδιών και των εποχιακών καλλιεργειών, υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα αυτόματου ποτίσματος.
Ο Κήπος διαθέτει ειδικό εξωτερικό φωτισμό, με χωνευτή ηλεκτρική εγκατάσταση στο μεγαλύτερο μέρος του κήπου. Η ηλεκτρική εγκατάσταση είναι επεκτάσιμη για διαμόρφωση του φωτισμού στους εξωτερικούς χώρους ανάλογα με τις απαιτήσεις.
Η πισίνα, 100 m2 είναι εξωτερική, χτισμένη στον κήπο, με διαμορφωμένους πέτρινους εξωτερικούς χώρους, για την υποστήριξη κοινωνικών εκδηλώσεων και καθημερινών δραστηριοτήτων. Υπάρχει δυνατότητα να θερμανθεί εάν απαιτείται, όπως έχει προβλεφθεί στον σχεδιασμό των δυνατοτήτων του συστήματος θέρμανσης.
Υπόγειος χώρος. Υπάρχει διαθέσιμος υπόγειος αποθηκευτικός χώρος, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εργαστήριο τέχνης ή παρόμοιες δραστηριότητες.
Το ακίνητο διαθέτει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΤΟΤΗΤΑΣ τύπου «Α», κατατάσσοντας την κατασκευή στο επίπεδο άριστης κατηγορίας, που εκδίδεται από τον εξειδικευμένο και αναγνωρισμένο οργανισμό Επιθεώρησης, SWISS APPROVAL TB. ΑΕ, σύμφωνα με τον Ευρωκώδικα 8.
Η αξιολόγηση της στατικής επάρκειας των κτιριακών εγκαταστάσεων, καθώς και η αξιολόγηση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, έχει γίνει και από Διεθνή, Ανεξάρτητο Φορέα Τρίτων.
Το ακίνητο είναι εμβληματικό και για αυτό τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται για κινηματογραφικές παραγωγές, τηλεοπτικές ή θεατρικές κινηματογραφικές ταινίες, με καταξιωμένους ηθοποιούς της ελληνικής θεατρικής πραγματικότητας, σε μια σειρά τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών υψηλού επιπέδου.
Τιμή €2.270.000 (κωδ. 103436) +30 2109229965 GRAND ESTATE | Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά σημείο πλησίον του. Δείτε περισσότερα ακίνητα στο site μας www.grandestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
103436 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
503 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Κεντρική, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή