Duplex, Χρήζει ανακαίνισης, 175 τμ, Κρυοπηγή, Κασσάνδρα

Κασσάνδρα
  • € 295.000
  • 5+
  • 175
  • 3
Περιγραφή
Πωλείται τριώροφη μεζονέτα με θέα στην θάλασσα. Στο ισόγειο διαθέτει ένα αυτόνομο διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και σαλοκουζίνα με πρόσοψη στην μεγάλη βεράντα. Στον πρώτο όροφο διαθέτει σαλοκουζίνα με μεγάλη βεράντα με θέα θάλασσα και μπάνιο. Στον δεύτερο όροφο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια με μεγάλη βεράντα με θέα θάλασσα και ένα μπάνιο. Η μεζονέτα είναι κολλητή με διπλανή μεζονέτα πανομοιότυπη σε οικόπεδο 4820 τμ , στο οικόπεδο έχει γίνει οριζόντια και κάθετη κατάτμηση οπότε είναι οριοθετημένο και υπάρχει δίοδος δουλείας για το διπλανό κομμάτι γης και κοινή είσοδος από την αυλόπορτα της περίφραξης. Βρίσκεται 150 μέτρα από την θάλασσα.

Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% συν το Φ.Π.Α. 24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου. Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις είναι ένα μίσθωμα συν Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 150 € συν Φ.Π.Α. Η μεσιτική αμοιβή για τις πωλήσεις η μεσιτική αμοιβή είναι 2% συν Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 2000 € + Φ.Π.Α.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1537 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
175 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή