Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛεύκτροςΛεύκτρος
  • € 100.000
  • 6.500
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024
Περιγραφή
Στο δρόμο που συνδέει τα παραλιακά με τα πιο ορεινά χωριά της Μάνης, βρίσκεται το χωριό Πύργος. Η θέση του είναι ένα φυσικό παρατηρητήριο όλης της περιοχής και είναι γνωστό για τη μοναδική του θέα στον μεσσηνιακό κόλπο. Από τα παλαιότερα χωριά της περιοχής, διαθέτει υπέροχα καλντερίμια και ο οικισμός διατηρεί τον παραδοσιακό χαρακτήρα του. Ο Πύργος Λεύκτρου της Μεσσηνιακής Μάνης είναι κτισμένος στην περιοχή όπου ήταν τα Λεύκτρα κατά τον Παυσανία, πάνω σε ένα λόφο με πανοραμική θέα σε υψόμετρο 360 μ. Βρίσκεται σε απόσταση 5 χιλιόμετρα από τα νερά του Μεσσηνιακού κόλπου πάνω στο δρόμο που οδηγεί από την παραλιακή Στούπα στα διάφορα χωριά που είναι κτισμένα σ’ αυτή την πλαγιά του Ταΰγετου. Το χωριό από το Δημόσιο δρόμο έχει δύο εισόδους. Παράλληλα, στον Πύργο λειτουργεί τυποποιητήριο βιολογικών προϊόντων, που φημίζεται για αρίστης ποιότητας ελαιόλαδο, διατηρώντας το χωριό ζωντανό και τους χειμερινούς μήνες, αν και η τουριστική σεζόν στην περιοχή είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη, (ξεκινά το Πάσχα και τελειώνει τέλος Οκτωβρίου).
Ένα χιλιόμετρο ΒόρειοΔυτικά αυτού του παραδοσιακού και ιστορικού χωριού, βρίσκεται μια περιοχή με τοπωνύμιο Άγιος Βασίλειος από το ομώνυμο εκκλησάκι που υπάρχει κοντά, όπου πωλείται οικόπεδο 6,5 στρεμμάτων. Είναι εκτός σχεδίου πόλεως και χτίζει 1200τ.μ. για επαγγελματική χρήση/ξενοδοχειακή μονάδα ή 240 μ. για χρήση κατοικίας. Διαθέτει 44 μ. πρόσοψη στον κεντρικό δρόμο Πύργου - Καστάνιας, ενώ έχει ανεμπόδιστη και υπέροχη θέα προς τη θάλασσα. Διαθέτει ακριβώς δίπλα, παροχή ρεύματος και νερού.
Απέχει 60 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Καλαμάτας, μόλις ένα χιλιόμετρο από το χωριό Πύργος και 6 λεπτά απόσταση με το αυτοκίνητο από το Νεοχώρι Δυτικής Μάνης.
Είναι περιφραγμένο με πέτρινο μαντρότοιχο και διαθέτει παραγωγικής ηλικίας ελαιόδεντρα.

Υπεύθυνος Ακινήτου : Γκότση Κατερίνα
KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας
και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Επικοινωνήστε μαζί μας για την έκδοση του δανείου σας με τους καλύτερους όρους.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
321651
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
6.500 m²
Έξοδα
τιμή
€ 100.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή