Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Κολυμβάρι
  • € 90.000
  • 730
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024
Περιγραφή
Επενδυτικό οικόπεδο 730 τ.μ. μέσα στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Σκουτελώνα στην περιοχή Κολυμβάρι, μερικές εκατοντάδες μέτρα από την αμμώδη παραλία.

Το οικόπεδο αυτό βρίσκεται στη νότια πλευρά του τουριστικού άξονα της παλιάς εθνικής οδού που οδηγεί από τα Χανιά στο Κολυμβάρι. Τα τελευταία 20 χρόνια, ολόκληρη η περιοχή έχει μετατραπεί σε έναν ακμάζοντα τουριστικό κόμβο με ξενοδοχεία 5 αστέρων υψηλών προδιαγραφών όπως το Euphoria Resort που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο ακίνητο, υδάτινα πάρκα και εστιατόρια που περιβάλλουν την περιοχή που εκτείνεται από τον τουριστικό δρόμο έως η παραλία.

Το ίδιο το ακίνητο αποτελείται από 730 τ.μ. οικόπεδο και μια παλιά διώροφη μονοκατοικία 200 τ.μ. στην πρόσοψη του οικοπέδου. Το οικόπεδο προσφέρει δυνατότητα δόμησης 600 τ.μ. για ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα ή 400 τ.μ. για ένα σπίτι. Λόγω της θέσης του οικοπέδου και του ψηλού εδάφους που βρίσκεται, το ακίνητο προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα και στα βουνά, ουσιαστικά σε όλη την περιοχή που το περιβάλλει.

Ακριβώς δίπλα στο οικόπεδο υπάρχουν πολλές ταβέρνες, καφετέριες, μίνι μάρκετ, βενζινάδικο, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μια σειρά από ξενοδοχεία. Το Κολυμβάρι απέχει 3 λεπτά δυτικά ενώ ο Ταυρωνίτης 3 λεπτά ανατολικά. Ο Πλατανιάς απέχει 10 λεπτά, ενώ η πόλη των Χανίων απέχει 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Η αμμώδης παραλία του Σκουτελώνα εκτείνεται μέχρι τον Ταυρωνίτη στην ανατολική πλευρά. Παράλληλα, το Κολυμβάρι με το μεγάλο ψαρολίμανο και τις ψαροταβέρνες προσφέρει πολλές ευκαιρίες για κρασί και φαγητό δίπλα στη θάλασσα.

Το ακίνητο πωλείται προς 180.000
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
OH91
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
730 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή