Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Κολυμβάρι
  • € 400.000
  • 5
  • 198
  • 3
Περιγραφή
Αυτό το ημιτελές project βρίσκεται στην περιοχή του Κολυμβαρίου, στο γραφικό χωριό Αστρίκας, βυθισμένο στην καταπράσινη κρητική ύπαιθρο.

Το 2006 είναι το έτος κατασκευής αυτού του 198 τ.μ. συγκρότηματος τριών ανεξάρτητων βιλών. Οι τρεις ημιτελείς βίλες βρίσκονται σε ένα μεγάλο οικόπεδο 2,139 τ.μ. σε υψόμετρο 230 μ. με πανοραμική θέα σε όλη την περιοχή. Η θέα εκτείνεται για πολλά χιλιόμετρα προς κάθε κατεύθυνση.

Η μικρή βίλα στην ανατολική πλευρά του οικοπέδου είναι 66,45 τ.μ. με υπαίθριο χώρο 104,60 στην πρόσοψή του και περίπου 70 τ.μ. προς τα πίσω μπορεί να πωληθεί και ξεχωριστά έναντι 170,000 ευρώ. (Τιμή συζητήσιμη)
Μπορούν φυσικά και οι τρείς να γίνουν μια εναία βίλα με την μικρότερη στα ανατολικά να λειτουργεί ως guest house.
Eνώ υπάρχουν έτοιμα σχέδια για το συγκρότημα οι νέοι ιδιοκτήτες μπορούν να διαμορφώσουν το συγκρότημα σύμφωνα με τα δικά τους γούστα.

Υπάρχουν τρεις αποθήκες, μία για κάθε κατοικία και μία επιπλέον κοινόχρηστη.
Υπάρχει επίσης υπόγειος χώρος για τα μηχανήματα της πισίνας, και βόθρος.

Συνολικά οι δύο βίλες που βλέπουν δυτικά θα προσφέρουν μεγάλη ιδιωτικότητα στους νέους ιδιοκτήτες που μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν τα ακίνητά τους για να δημιουργήσουν εισόδημα ως επιχείρηση βραχυπρόθεσμης ενοικίασης. Μια τεράστια πισίνα υπερχείλισης βρίσκεται μπροστά από την κύρια δομή. Το οικόπεδο είναι στολισμένο με 80 ελαιόδεντρα και μεγάλη θέση στάθμευσης.

Η απόλυτη ιδιωτικότητα και η ηρεμία του τοπίου είναι κάτι που είναι πάντα δημοφιλές στους πελάτες υψηλού επιπέδου.

Η πλησιέστερη παραλία στο κατάλυμα απέχει 10χλμ. και η πόλη των Χανίων είναι περίπου 40χλμ ανατολικά. Ο Αστρίκας είναι ένα μικρό χωριό με περίπου 150 κατοίκους. Βρίσκεται ανάμεσα σε στρέμματα ελαιώνες σε υψόμετρο 200 μέτρων, ακριβώς νοτιοδυτικά της μεγαλύτερης παραλιακής πόλης του Κολυμπαρίου. Ο Αστρίκας είναι γνωστός για το εργοστάσιο ελαιολάδου Biolea, όπου παράγεται βιολογικό και υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΟΗ88 - 31/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
198 m²
δωμάτια
5 δωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή