Δυάρι Κέντρο, Κέντρο, Άγιος Κωνσταντίνος

Άγιος ΚωνσταντίνοςΚέντρο
  • € 130.000
  • 3
  • 85
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 65834 - Άγιος Κωνσταντίνος Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 85 τ.μ. σε οικόπεδο 445 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2001 και διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 900 μέτρα απόσταση από πόλη 34000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 186000 μέτρα - Τιμή: 130.000 € Κωδικός ακινήτου: 65834

Καλώς ήρθατε στον Άγιο Κωνσταντίνο. Το γραφείο μας σας παρουσιάζει κατα αποκλειστικότητα ένα ισόγειο διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 85 τ.μ. σε οικόπεδο 445 τ.μ. Καθώς μπαίνετε σε αυτό το εξαίσιο διαμέρισμα, θα σας υποδεχτεί ένας μαγευτικός συνδυασμός άνεσης και στυλ.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια. Η σαλονοκουζίνα προσφέρει μια ευρύχωρη και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ιδανική τόσο για χαλάρωση όσο και για διασκέδαση. Δίπλα στο σαλόνι, θα ανακαλύψετε μια άρτια εξοπλισμένη κουζίνα. Το μπάνιο αποπνέει κομψότητα και λειτουργικότητα, καλύπτοντας τις καθημερινές σας ανάγκες.

Χτισμένο το 2001, αυτό το αξιόλογο διαμέρισμα προσφέρει πανοραμική θέα στον ανοιχτό ορίζοντα, δημιουργώντας μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης. Τα κουφώματα αλουμινίου και τα διπλά τζάμια όχι μόνο ενισχύουν την αισθητική αλλά παρέχουν και εξαιρετική μόνωση και ενεργειακή απόδοση. Τα δάπεδα με πλακάκια σε όλο το κατάλυμα προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας, ενώ οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Η ευκολία είναι πρωταρχικής σημασίας, καθώς αυτό το διαμέρισμα διαθέτει καθορισμένο χώρο στάθμευσης, που σας επιτρέπει να σταθμεύσετε με ασφάλεια το όχημά σας. Τα πιο κρύα βράδια, το ζεστό τζάκι γίνεται η καρδιά του σπιτιού, παρέχοντας ζεστασιά και μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ένα από τα πολλά προτερήματα αυτού του ακινήτου είναι η πρόσβασή του σε έναν κοινόχρηστο κήπο, όπου οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν την ηρεμία της φύσης και να χαρούν την ομορφιά του γύρω τοπίου.

Ανεβείτε τα σκαλιά της εισόδου και θα ανακαλύψετε έναν κοινόχρηστο χώρο μπάρμπεκιου, ιδανικό για να φιλοξενήσετε συγκεντρώσεις και να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις με φίλους και οικογένεια.

Μόλις 900 μέτρα μακριά από τη μαγευτική θάλασσα, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις αμμώδεις παραλίες και να βυθιστείτε στα γαλανά νερά του Μαλιακού. Η πολυσύχναστη πόλη της Αταλάντης απέχει μόλις 34χλμ., προσφέροντας μια ποικιλία από ανέσεις, όπως εμπορικά καταστήματα και εστιατόρια. Αν θέλετε να ταξιδέψετε πιο μακριά, το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος απέχει περίπου 186χλμ., παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε εγχώριους και διεθνείς προορισμούς. Επιπλέον, η πόλη της Λαμίας βρίσκεται σε απόσταση 50 χιλιομέτρων, προσφέροντας πλούσια ιστορική κληρονομιά, σύγχρονες ανέσεις κι επιπλέον επιλογές αναψυχής και ψυχαγωγίας.

Με τιμή 130.000 €, αυτό το ισόγειο διαμέρισμα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να αγκαλιάσετε έναν άνετο και πολυτελή τρόπο ζωής στον Άγιο Κωνσταντίνο. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το μέρος το σπίτι σας και να υιοθετήσετε έναν τρόπο ζωής άνεσης, κομψότητας και φυσικής ομορφιάς.

Πληροφορίες 2235300557

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
65834 - 15/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή