Duplex Υμηττός, Κέντρο, Πυρκάλ, Υμηττός

ΥμηττόςΥμηττός, Κέντρο
  • € 500.000
  • 4
  • 140
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
ΥΜΗΤΤΟΣ, Κέντρο - Μεζονέτα 140τμ, 3 υ/δ, 3 master, 2 επίπεδα: 3ος-4ος, κατασκευή 2023, ενεργειακή κλάση Α, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια, wc, αυτόνομη θέρμανση (φυσικό αέριο), κλιματισμός, 2 κλειστές θέσεις parking, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, θέα ακρόπολη, πρόσοψης, ηλεκτρικά ρολά, αποθήκη 27τμ, ηλιακός, θερμοπρόσοψη, τζάκι, βεράντες, ασανσέρ, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, ράμπα αναπηρική, τριφασικό ρεύμα, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, θυροτηλεόραση, πολυτελές, αλεξικέραυνο, προσανατολισμός νοτιοδυτικός, επενδυτικό, ευκαιρία, κατάλληλο για επαγγελματική στέγη, πλησίον πλατεία (έως 100μ), πλησίον super market (έως 100μ), πλησίον πάρκο (έως 100μ).
Πωλείται μεζονέτα 140τμ, σε άριστη τοποθεσία στο κέντρο του Υμηττού. Η κατοικία αποτελείται από 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, όλα με δικά τους μπάνια, ενώ διαθέτει άνετους κοινόχρηστους χώρους σε δύο ορόφους με ξεχωριστή είσοδο στον κάθε όροφο.
Η μεζονέτα είναι ολοκαίνουργια κατασκευής 2023, με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και ανήκει στην ενεργειακή κλάση Α. Το φωτεινό και διαμπερές σπίτι προσφέρει ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα, WC και 2 λουτρά. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο.
Περιλαμβάνει 2 κλειστές θέσεις στάθμευσης, αποθήκη 27τμ, ηλιακό θερμοσίφωνα, βεράντες για ατελείωτη θέα στην Ακρόπολη και στη θάλασσα.
Το σπίτι είναι προσόψεως με ηλεκτρικά ρολά, διπλά τζάμια, σίτες, πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού και θυροτηλεόραση.
Η μεζονέτα βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, σε απόσταση 7 λεπτών περπατήματος από το μετρό της Δάφνης, κοντά σε super market, σχολεία και σε πλατεία. Το κοντινό πάρκο είναι μόλις 100μ μακριά.
Η παράδοση του ακινήτου αναμένεται το Δεκέμβριο.
Με την εγγύτητά του στην περιοχή της Πυρκαλ, όπου έχει ανακοινωθεί η μεταφορά των Υπουργείων, αυτό το ακίνητο αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για επενδυτές. Η ανάπτυξη που αναμένεται στην περιοχή με τη μεταφορά των κυβερνητικών υπηρεσιών καθιστά αυτήν την μεζονέτα μια εξαιρετική ευκαιρία για αυξημένη απόδοση της επένδυσης.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού για να δείτε αυτό το υπέροχο ακίνητο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Τιμή €500.000 (κωδ. 107986) 2110168800 ΑΛΙΜΟΣ GREEKHOME REAL ESTATE
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
107986 - 06/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή