Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΧαϊδάριΔήμητρας 64, Αφαία 12462
  • € 78.000
  • 213
Περιγραφή
Οικόπεδο 213τ.μ. στο Χαϊδάρι περιοχή Αφαία . Δυτικά Προάστια-Αθήνα. Το οικόπεδο βρίσκεται εντός σχεδίου, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο με περιθώριο οικοδομήσιμης περιοχής τα 128τ.μ. Διαθέτει πρόσοψη 12τ.μ. και από τις δυο πλευρές καθώς διαθέτει προβολή σε δυο δρόμους και είναι περιφραγμένο. Είναι προσόψεως και με επικλινές έδαφος. Το οικόπεδο έχει όλες τις άδειες και τα απαιτούμενα έγγραφα τακτοποιημένα για πολύ άμεση πώληση.
Χαρακτηριστικά: Συντελεστής δόμησης: 0,6, Συντελεστής κάλυψης :0,40.
Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο χαρίζοντας απεριόριστη θέα σε ιδιαίτερης ομορφιάς πευκοδάσος και σε μια πλήρως αναπτυσσόμενη περιοχή που προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών επενδυτών καθώς συνορεύει με την περιοχή Σκαραμαγκά, μιας βιομηχανικής ζώνης που φιλοξενεί όλο και περισσότερο εργατικό δυναμικό με ανάγκη καθημερινής και άμεσης πρόσβασης. Εδρεύει σε πυκνοκατοικημένη και ήσυχη γειτονιά με άμεση σύνδεση σε κεντρική οδική αρτηρία την λεωφόρο Αθηνών, μέσω της οποίας, καταλήγει σε εμπορική αγορά ιδιαίτερης κινητικότητας από τους κατοίκους της συνοικίας, σε μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς και σε πάρκα και πλατείες. Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει το ''Ιερόν Αφροδίτης'' ένα σπάνιο για την Αττική αρχαιολογικό εύρημα.
Το Χαϊδάρι είναι αστική περιοχή και δήμος του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Βρίσκεται κοντά στο όρος Αιγάλεω, νοτιοανατολικά της Ελευσίνας, νότια της Αττικής Οδού και δυτικά του Κηφισού ποταμού και της λεωφόρου Κηφισού.
***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.*** 

Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.

Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.

Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
www.lekkasrealestate.gr
καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας
www.lekkasg.gr


Εmail: info@lekkasg.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4773947 - 15/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
213 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 78.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή