Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 560 τμ, Μικροχώρι, Κ. Καπανδριτίου

Κ. Καπανδριτίου
  • € 3.200/μήνα
  • 5+
  • 560
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Η βίλα της γαλήνης και της ευτυχίας
Το μεράκι, η ποιότητα των υλικών, η φροντίδα στη λεπτομέρεια περισσεύουν ενώ ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός από Γάλλο αρχιτέκτονα και οι υποδομές με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους ξεχωρίζουν το ακίνητο από τον ανταγωνισμό.
Ενδεικτικά να αναφέρω το άφθονο παρκέ στους κύριους χώρους, τις καμπυλωτές ξύλινες σκάλες, τις επενδύσεις από μασίφ φυσικό ξύλο, το εντυπωσιακό bar του καθιστικού στο β’ ισόγειο, όπως και την βοηθητική γεννήτρια 60KW! (σε άριστη κατάσταση), την ενδοδαπέδια θέρμανση παντού (και στο χώρο της πισίνας όπου λειτουργεί επαγγελματικός αφυγραντήρας), τη γεώτρηση, κ.α. Η άδεια οικοδομής εκδόθηκε το 1997, η κατασκευή ολοκληρώθηκε το 2003 ενώ το 2013 συντηρήθηκε επιμελώς από τον νέο του ιδιοκτήτη.
Στην έκταση των 4.500μ² εκτός από την κεντρική κύρια κατοικία βρίσκουμε μια βοηθητική κατοικία δύο υπνοδωματίων με μπάνιο και κουζίνα, μια κλειστή αποθήκη εργαλείων, ένα κτιστό σπίτι σκύλου, καθώς και ένα ανοικτό σκεπαστό χώρο στάθμευσης. Ο κήπος είναι ιδιαίτερα φροντισμένος, με μεγάλη ποικιλία από καλλωπιστικά φυτά, γρασίδι και ώριμα δέντρα, όπου το πηγάδι και η γεώτρηση συμβάλλουν στην συντήρηση-ανάπτυξη του.
Η κύρια κατοικία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα: Το ισόγειο Α’ , τον Α’ όροφο, και το ισόγειο Β’.
Διαρρύθμιση επιπέδων και χώροι: Ισόγειο Α’: Κύρια είσοδος και βοηθητική είσοδος κουζίνας, καθιστικό με τζάκι, κουζίνα-τραπεζαρία, ένα μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια, βεράντες, ανοικτό-σκεπαστό BBQ πλήρως εξοπλισμένο. Α’ όροφος: Κρεβατοκάμαρα master, βεστιάριο, βεράντα. Ισόγειο Β’: Είσοδος κλειστού γκαράζ-αποθήκης με πρόσβαση στους χώρους του επιπέδου, λεβητοστάσιο (πλέον ο μηχανισμός του εσωτερικού ανελκυστήρα), δωμάτιο home-cinema/playroom, πολυτελές μπάνιο, studio (υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα) με πρόσβαση στο κήπο, καθιστικό με τζάκι και πλήρως εξοπλισμένο bar, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα (πλάτος 4 μέτρα, μήκος 8, βάθος 1,4-2), WC με χαμάμ, υπνοδωμάτιο ‘’τυφλό’’ με άμεση πρόσβαση στη πισίνα.
Η κατασκευή παρόμοιων κατοικιών έχει διαμορφώσει ένα ιδιαίτερο τύπο γειτονιάς που σπάνια συναντά στην Ελληνική επικράτεια παρά μόνο σε περιοχές του εξωτερικού, όπως στις επαρχίες της Γαλλίας ή της Ιταλίας. Ο οικισμός του Μικροχωρίου είναι μικρός οικισμός της Ανατολικής Αττικής που βρίσκεται βορειανατολικά του Καπανδριτίου, είναι χτισμένος σε υψόμετρο 460 μέτρων, έχει υπέροχο μικροκλίμα και διοικητικά ανήκει στον Δήμο Ωρωπού. Έχει το πλεονέκτημα να βρίσκεται κοντά στη Αθήνα αλλά και να διατηρεί τις φυσικές ομορφιές του. Μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στις όχθες της λίμνης του Μαραθώνα μπορεί να μεταφερθεί κανένας σε μια αγνή και παρθένα περιοχή με δάση ποικίλα δένδρα, θάμνους, αγριολούλουδα, ρεματιές και μικρά ρυάκια.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4774415 - 15/11/2023
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
560 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 3.200/μήνα
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή