Τριάρι Χρήζει ανακαίνισης, πέμπτος όροφος, Ερυθρός, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 340.000
  • 4
  • 127
  • 2
  • 5
  • Όχι
Περιγραφή
Επί της Λεωφόρου Κηφισίας και σε πολυκατοικία του 1960, βρίσκεται αυτό το διαμέρισμα 5ου ορόφου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC, κουζίνα, σαλονοτραπεζαρία και αποθήκη (ή κατόπιν ανακαίνισης δημιουργία 2ου WC). Πάτωμα από ξύλο, πλακάκια και μωσαϊκό. Μετά από απαιτούμενη ανακαίνιση, μεταμορφώνεται σε διαμέρισμα πολυτελείας ιδανικό για επαγγελματική χρήση (γιατρό, δικηγόρο, συμβολαιογράφο…). Το ακίνητο έχει κεντρική θέρμανση αερίου, 3 σώματα air condition και ηλιακό. Έχει πρόσβαση από δύο εισόδους, με πόρτες ασφαλείας. Διαμέρισμα που αν νοικιαστεί σε επαγγελματία πιάνει τα 1,600 ευρώ το μήνα. Φυσικά δεν αποκλείεται και η ιδιοκατοίκηση για αυτούς που λατρεύουν να ζουν στο κέντρο.
Τοποθετημένο στην περιοχή των Αμπελοκήπων με άμεση πρόσβαση στην στάση του μετρό ‘Πανόρμου’ κοντά σε νοσοκομεία, μπαράκια, ταβέρνες, καφέ, μαγαζιά, μεγάλα σούπερ μάρκετ, σχολεία.
Το ενεργειακό πιστοποιητικό βρίσκεται υπό έκδοση.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Τοποθεσία: Οι Αμπελόκηποι, που σημαίνει ‘αμπελώνες’, είναι μια μεγάλη, κεντρική συνοικία της Αθήνας, μόλις 3 χλμ. από το κέντρο της πόλης και 2 χλμ. από το Ψυχικό προς τα βόρεια.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά:
Οι Αμπελόκηποι είναι εξαιρετικά καλά συνδεδεμένοι καθώς βρίσκονται στο σταυροδρόμι των αρτηριακών οδών της Αθήνας, τη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας και τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Έχουν έδρα εδώ το Αστυνομικό Μέγαρο, ο Άρειος Πάγος, η Νομαρχία Αθηνών, πολλά νοσοκομεία, το περίφημο Παναθηναϊκό Στάδιο, τον Πύργο Αθηνών, καθώς και πολλές πρεσβείες. Οι Αμπελόκηποι είναι μια μεσοαστική γειτονιά με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και μερικές από τις πλατείες της, όπως η Πλατεία Μαβίλη, είναι γεμάτες ζωντάνια και διάχυτες με μπυραρίες, καφέ και εστιατόρια. Η περιοχή απολαμβάνει ότι η πόλη έχει να προσφέρει, όλα σε κοντινή απόσταση και πολύ κοντά σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Προσβασιμότητα: Ευρέως προσβάσιμη περιοχή με αυτοκίνητο και δημόσια συγκοινωνία από τις λεωφόρους Μεσογείων, Κηφισίας και Αλεξάνδρας. Το αεροδρόμιο απέχει 45 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και 35 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Επενδυτική Δυναμική: Η περιοχή βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας και είναι έτοιμη για περαιτέρω ανάπτυξη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SJ5Z - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
127 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 340.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή