Τριάρι δεύτερος όροφος, Θρακομακεδόνες, Αχαρνές

Αχαρνές
  • € 300.000
  • 4
  • 130
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Εξαιρετικό, ηλιόλουστο διαμέρισμα 2ου ορόφου, σε κτίριο με τέσσερα οροφοδιαμερίσματα, εντός οικοπέδου 500 τμ, με νότιο προσανατολισμό και πανοραμική θέα προς την Αθήνα και το βουνό της Πάρνηθας.
Η εσωτερική σκάλα του κτιρίου ή το ασανσέρ οδηγούν στην κατοικία. Περιλαμβάνει άνετο χώρο σαλονιού/τραπεζαρίας με τζάκι και ενιαία εντοιχισμένη κουζίνα με νησίδα και ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνα με κεραμικές εστίες και πλυντήριο πιάτων). Μεγάλο μπαλκόνι στην πρόσοψη και μικρότερο βοηθητικό μπαλκόνι με έξοδο από τον χώρο της κουζίνας. Δάπεδα γρανιτοπλακάκια. Επιπλέον, 3 υ/δ με μπαλκόνια, μπάνιο, W.C. ξένων και μικρή αποθήκη. Δάπεδα πλακάκια.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα αλουμινίου συρόμενα θερμοδιακοπής, με τετραπλά τζάμια, σίτες και παντζούρια. Εξαιρετικές μονώσεις στους εξωτερικούς τοίχους. Ανεξάρτητη θέρμανση καλοριφέρ με φυσικό αέριο και μία μονάδα Α/C στο κυρίως υ/δ. Εγκατάσταση δορυφορικής ΤV σε όλα τα υ/δ και στο μεγάλο μπαλκόνι. Μπαταρίες όλες GROHE. Γκαράζ (3 θέσεις), εξτρά αποθήκη στον χώρο του γκαράζ, ασανσέρ. Κήπος περιποιημένος (κοινόχρηστος). ΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΗ. Τιμή με τρίτη θέση στάθευσης και αποθήκη (με WC): 330.000€. Πανταχόθεν ελεύθερο, ηλιόλουστο σε πράσινο, ήσυχο περιβάλλον της περιοχής. Εύκολη πρόσβαση.
Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1567070 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή