Δυάρι Κέντρο, Κέντρο, Άγιος Κωνσταντίνος

Άγιος ΚωνσταντίνοςΚέντρο
  • € 165.000
  • 3
  • 77
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 65831 - Άγιος Κωνσταντίνος Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 77 τ.μ. σε οικόπεδο 445 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2001 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 900 μέτρα απόσταση από πόλη 34000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 186000 μέτρα - Τιμή: 165.000 € Περιγραφή

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα εξαιρετικό διαμέρισμα που βρίσκεται στo κέντρo του Αγίου Κωνσταντίνου. Αυτό το διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 2ο όροφο, προσφέρει συνολική επιφάνεια 77 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 445 τ.μ. Χτισμένο το 2001, αυτή η καλά συντηρημένη κατοικία παρέχει έναν άνετο και φιλόξενο χώρο διαβίωσης.

Αποτελούμενο από δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο καθιστικό, μια κουζίνα και ένα μπάνιο, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια ιδανική διαρρύθμιση για άνετη και λειτουργική διαβίωση. Η ανοιχτή θέα στον ορίζοντα προσθέτει φυσικό φως στο εσωτερικό, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Τα κουφώματα αλουμινίου, μαζί με τα δάπεδα από πλακάκι, συμβάλλουν σε μια μοντέρνα αισθητική. Οι εντοιχισμένες ντουλάπες παρέχουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ενισχύοντας τη λειτουργικότητα των υπνοδωματίων.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά αυτού του διαμερίσματος περιλαμβάνουν χώρο στάθμευσης, κήπο για υπαίθρια απόλαυση ,τζάκι που προσδίδει ζεστασιά και χαρακτήρα στο σαλόνι, τέντες και σίτες. Τα παράθυρα με διπλά τζάμια ενισχύουν περαιτέρω την ενεργειακή απόδοση και την ηχομόνωση.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε βολική τοποθεσία περίπου 900 μέτρα από τη θάλασσα, καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο για χαλαρούς περιπάτους ή για να απολαύσετε το παράκτιο περιβάλλον. Επιπλέον, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι, που συνδέει τον Άγιο Κωνσταντίνο με δημοφιλείς προορισμούς όπως η Σκιάθος η Σκόπελος και η Αλόννησος.

Το κέντρο του Αγίου Κωνσταντίνου βρίσκεται περίπου 160χλμ. μακριά από την Αθήνα, ενώ η απόσταση από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι περίπου 186 χιλιόμετρα, εξασφαλίζοντας εύκολη συνδεσιμότητα για εγχώρια και διεθνή ταξίδια.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για μια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα διαμέρισμα στο κέντρο του Αγίου Κωνσταντίνου. Με την πρακτική διαρρύθμιση και τα ελκυστικά χαρακτηριστικά, αυτή η κατοικία προσφέρει έναν άνετο και φιλικό τρόπο ζωής σε μια παραθαλάσσια πόλη. Πληροφορίες 2235300557

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
65831 - 14/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
77 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 165.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή