Γκαρσονιέρα Κέντρο, Κέντρο, Άγιος Κωνσταντίνος

Άγιος ΚωνσταντίνοςΚέντρο
  • € 72.000
  • 1
  • 55
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 65836 - Άγιος Κωνσταντίνος Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 55 τ.μ. μόνο 180 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2010 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, ντουλάπες, πάρκινγκ, τζάκι, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά απόσταση από πόλη 34000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 186000 μέτρα - Τιμή: 72.000 € Αναλυτική περιγραφή ακινήτου

Καλώς ήρθατε στον Άγιο Κωνσταντίνο, όπου σας περιμένει ένα εξαίσιο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 2ο όροφο. Με τον κωδικό ακινήτου 65836, αυτή η κατοικία συνολικής επιφάνειας 55 τ.μ., βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία μόλις 180 μέτρα από τη μαγευτική θάλασσα.

Μπείτε μέσα και ανακαλύψτε έναν προσεκτικά σχεδιασμένο χώρο που συνδυάζει άψογα την άνεση και το στυλ. Αυτό το όμορφα επιπλωμένο διαμέρισμα αποτελείται από ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια άρτια εξοπλισμένη κουζίνα κι ένα μοντέρνο μπάνιο. Κάθε σημείο αυτού του σπιτιού έχει δημιουργηθεί για να παρέχει μια γαλήνια και φιλόξενη ατμόσφαιρα τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.

Χτισμένη το 2010, αυτή η μοντέρνα κατοικία προσφέρει σύγχρονες ανέσεις. Η αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου εξασφαλίζει βέλτιστη άνεση καθ όλη τη διάρκεια του έτους, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα ακόμα και τις πιο κρύες μέρες. Το διαμέρισμα διαθέτει απεριόριστη θέα, προσφέροντας μια συνεχή πηγή ηρεμίας και έμπνευσης.

Η κομψότητα συναντά τη λειτουργικότητα με κομψά κουφώματα αλουμινίου και δάπεδα με καλαίσθητο πλακάκι, δημιουργώντας μια εκλεπτυσμένη αισθητική. Οι ντουλάπες προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο, διασφαλίζοντας ότι τα υπάρχοντά σας είναι τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Η παρουσία ενός τζακιού προσθέτει μια νότα γοητείας, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για ζεστές βραδιές που θα περάσετε στην άνεση του σπιτιού σας. Ο κλιματισμός παρέχει ψύξη κατά τους θερμότερους μήνες, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε ένα ευχάριστο κλίμα στους εσωτερικούς χώρους. Οι σίτες και τα διπλά τζάμια εξασφαλίζουν την προστασία σας από εξωτερικούς θορύβους και ενοχλήσεις.

Σε απόσταση μόλις 34 χιλιομέτρων από την πόλη της Αταλάντης, αυτό το διαμέρισμα επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της παραθαλάσσιας ηρεμίας και της βολικής πρόσβασης στις αστικές ανέσεις. Το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται 186 χιλιόμετρα μακριά, παρέχοντας εύκολες συνδέσεις με προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού.

Με τιμή 72.000 €, αυτό το αποκλειστικά επιπλωμένο διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Με δυνητικό μηνιαίο μίσθωμα 300€ και απόδοση 5%, υπόσχεται ελκυστικές αποδόσεις. Είτε ψάχνετε για μόνιμη κατοικία είτε για καλή επένδυση, αυτό το ακίνητο προσφέρει τα καλύτερα και των δύο επιλογών.

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Κωνσταντίνου απέχει μόλις 500 μέτρα. Η κοντινή λαϊκή αγορά, που βρίσκεται μόλις 280 μέτρα από το κατώφλι σας, διασφαλίζει ότι όλες οι ανάγκες σας για ψώνια καλύπτονται εύκολα. Το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, σε απόσταση 17 χιλιομέτρων, καλύπτει τις οποιεσδήποτε ιατρικές απαιτήσεις υγειονομικής περίθαλψης. Το Supermarket Γαλαξίας, σε μικρή απόσταση 300μ., προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε είδη σούπερ μάρκετ και καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης. Επιπλέον, η στάση λεωφορείου ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ απέχει μόλις 400 μέτρα, παρέχοντας βολικές μεταφορικές επιλογές. Οι υπηρεσίες ΑΤΜ από τις τράπεζες Πειραιώς και Εθνικής, καθώς και ένα φαρμακείο, βρίσκονται σε ακτίνα 500 μέτρων, διασφαλίζοντας ότι οι οικονομικές σας ανάγκες και οι ανάγκες άμεσης ιατρικής περίθαλψης καλύπτονται.

Πληροφορίες 2235300557

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking


Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
65836 - 21/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
55 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 72.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή