Ρετιρέ 139 τμ με μπαλκόνι, Άγιος Θωμάς, Γουδή

Γουδή
  • € 240.000
  • 3
  • 139
  • 2
  • 5
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Στην καρδιά της περιοχής Γουδί, αυτό το ρετιρέ του 5ου ορόφου σε πολυκατοικία του 1972, προσφέρει όλη την άνεση της αστικής ζωής με εύκολη πρόσβαση σε καφετέριες, εστιατόρια, νοσοκομεία και συγκοινωνίες σε συνδυασμό με ηρεμία και ιδιωτικότητα.

Μπαίνοντας σε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα των 139 τ.μ., φτάνετε σε ένα ήσυχο μέρος με ανοιχτή θέα προς τον λόφο του Λυκαβηττού την οποία μπορείτε να απολαύσετε από την ευρύχωρη βεράντα των 40τ.μ. περίπου.

Το κυκλικής διαρρύθμισης ακίνητο, διαθέτει ένα πραγματικά ευρύχωρο σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια, ένα γραφείο, ξεχωριστή κουζίνα, δύο μπάνια και μία μικρή αποθήκη εντός του διαμερίσματος.
Το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλη ευελιξία σε ενδεχόμενες αλλαγές μετά από ανακαίνιση καθώς και διαχωρισμό του διαμερίσματος σε δύο μικρότερα ακίνητα αν κάποιος το επιθυμεί.

Αυτό το μοναδικό ρετιρέ απέχει μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από την Πλατεία του Αγίου Θωμά και 10 λεπτά από τον σταθμό "Αμπελόκηποι" του μετρό.

Τοποθεσία: Το Γουδί είναι μια γειτονιά που βρίσκεται στην πόλη της Αθήνας, στην Ελλάδα. Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Αθήνας, κοντά στο κέντρο της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά:Το Γουδί είναι μια κατοικημένη περιοχή γνωστή για τους ήσυχους δρόμους της, γεγονός που την καθιστά δημοφιλές μέρος για οικογένειες και επαγγελματίες που αναζητούν ένα ήσυχο περιβάλλον μέσα στην πόλη. Η γειτονιά διαθέτει ένα μείγμα από πολυκατοικίες, αρχοντικές κατοικίες και μερικές μονοκατοικίες.
Ένα από τα αξιοσημείωτα σημεία στο Γουδί είναι το πάρκο του, ένας χώρος πρασίνου με μονοπάτια για περπάτημα και παγκάκια, που παρέχει στους κατοίκους ένα μέρος για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη φύση. Το Γουδί φιλοξενεί επίσης αρκετά εκπαιδευτικά ιδρύματα, ερευνητικά & αθλητικά κέντρα και όπως η Ιατρική Σχολή Αθηνών και το Δημοτικό Γήπεδο Γουδί.

Προσβασιμότητα: Το Γουδί είναι αρκετά καλά συνδεδεμένο και εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι δημόσιες συγκοινωνίες στην Αθήνα περιλαμβάνουν ένα εκτεταμένο δίκτυο λεωφορείων, τραμ και γραμμών του μετρό. Το Γουδί εξυπηρετείται από αρκετές λεωφορειακές γραμμές που περνούν μέσα ή κοντά από τη γειτονιά, παρέχοντας συνδέσεις με άλλα μέρη της πόλης. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό στο Γουδί είναι οι Αμπελόκηποι και η Πανόρμου, οι οποίοι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Επενδυτική Δυναμική: Το Γουδί βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02SBI4
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
139 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 240.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή