Δυάρι Λεωφόρος Κηφισίας 131, Μενεμένη, Ελλάδα, Ερυθρός, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - ΠεντάγωνοΛεωφόρος Κηφισίας 131, Μενεμένη, Ελλάδα
  • € 380.000
  • 3
  • 83
  • 2
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 85-3428 - Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο Αμπελόκηποι ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 83 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1960 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, αποθήκη , τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από μετρό 500 μέτρα - Τιμή: 380.000 € Το διαμέρισμα “SWA I / Athens, όπως το αποκαλεί ο δημιουργός του (είναι η συντομογραφία του “Sleeping κ Working Apartment I / Athens”), πωλείται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο.

Βρίσκεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων και πιο συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Κηφισίας, μία από τις πιο βασικές αρτηρίες της Αθήνας. Οι Αμπελόκηποι είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη περιοχή, η οποία εξυπηρετείται από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, διαθέτει χώρους στάθμευσης, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, διάφορα καταστήματα και υπηρεσίες, χώρους εστίασης, κ.ά.

Το μοντέρνο, πλήρως ανακαινισμένο το 2020 διαμέρισμα, βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων και γραφείων, το οποίο εξυπηρετείται από 2 ανελκυστήρες (ατόμων και αποσκευών). Το διαμέρισμα έχει συνολική επιφάνεια 83 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από έναν χώρο υποδοχής, 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, σαλόνι, κουζίνα, αποθηκευτικό χώρο και 3 μπαλκόνια.

Ο πυρήνας του διαμερίσματος είναι η μοντέρνα και άνετη κουζίνα και διαθέτει ένα σύγχρονο γρανιτένιο τραπέζι με γυάλινη και μεταλλική βάση.

Ένας τοίχος από υαλότουβλα χωρίζει την κουζίνα από το σαλόνι. Το ξύλινο δάπεδο, σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό τζάκι, δημιουργούν μία ζεστή ατμόσφαιρα στο μοντέρνο διαμέρισμα.

Τα δύο υπνοδωμάτια έχουν σχεδιαστεί ώστε να χρησιμοποιούνται τόσο ως υπνοδωμάτια, όσο και ως χώροι εργασίας. Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο μονά κρεβάτια, τα οποία μπορούν να ενωθούν, και δικό του μπάνιο, ενώ το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι.

Τα μοντέρνου σχεδιασμού μπάνια είναι κατασκευασμένα με γκρι γρανιτένια πλακάκια, περιλαμβάνουν ντουζιέρες, τουαλέτες με εντοιχισμένα καζανάκια και ηλεκτρικές πετσετο-κρεμάστρες.

Ο αποθηκευτικός χώρος διαθέτει ένα Whirlpool πλυντήριο-στεγνωτήριο, ένα σίδερο, μία σιδερώστρα και απλώστρα.

Το διαμέρισμα, λόγω των αρκετών ανοιγμάτων που διαθέτει, είναι αρκετά φωτεινό. Τα γκρι κουφώματα αλουμινίου έχουν ηλεκτρικές ξύλινες περσίδες και σκίαστρα για να μην εισχωρεί το φως του ήλιου στους χώρους.

Η ασφάλεια του διαμερίσματος εξασφαλίζεται από την κύρια πόρτα ασφαλείας και το Siemens σύστημα συναγερμού. Για την καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, το διαμέρισμα ρευματοδοτείται μέσω μίας ειδικής κάρτας, που τοποθετείται στην αντίστοιχη εσοχή, κατά την είσοδο στο διαμέρισμα. Το Gree σύστημα κλιματισμού ελέγχεται ξεχωριστά σε κάθε δωμάτιο.


Χαρακτηριστικά
Κωδικός
85-3428
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
83 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή