Δυάρι Λεωφόρος Κηφισίας 131, Μενεμένη, Ελλάδα, Ερυθρός, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - ΠεντάγωνοΛεωφόρος Κηφισίας 131, Μενεμένη, Ελλάδα
  • € 395.000
  • 3
  • 90
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 85-3427 - Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο Αμπελόκηποι ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1960 με ενεργειακή κλάση Β και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, αποθήκη , τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από μετρό 500 μέτρα - Τιμή: 395.000 € Το διαμέρισμα “SWA ΙI / Athens, όπως το αποκαλεί ο δημιουργός του (είναι η συντομογραφία του “Sleeping κ Working Apartment II / Athens”), πωλείται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο.

Το μοντέρνο, πλήρως ανακαινισμένο το 2020 διαμέρισμα, βρίσκεται στον 2ο όροφο ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων και γραφείων, το οποίο εξυπηρετείται από 2 ανελκυστήρες (ατόμων και υπηρεσιών). Έχει συνολική επιφάνεια 90 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από έναν χώρο υποδοχής, 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, σαλόνι, κουζίνα, 2 αποθηκευτικούς χώρους και 2 μπαλκόνια, το κύριο μπαλκόνι και ένα βοηθητικό.

Ο πυρήνας του διαμερίσματος είναι το μοντέρνο και άνετο σαλόνι. Διαθέτει ένα σύγχρονο ξύλινο τραπεζάκι, έπιπλο αποθήκευσης, τηλεόραση και ηχοσύστημα. Το τζάκι βιοαιθανόλης σε συνδυασμό με την βιβλιοθήκη δημιουργούν μία ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο. Ο κρυμμένος φωτισμός είναι μία από τις κύριες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες.

Το σαλόνι χωρίζεται από την κουζίνα με κάθετα ξύλινα διαχωριστικά, που δίνουν την αίσθηση της «κουρτίνας». Η κουζίνα διαθέτει ένα μεγάλο κεντρικό τραπέζι με καναπέ και πάγκο καθίσματος και είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες συσκευές μαγειρέματος, μαγειρικά σκεύη, μαχαιροπήρουνα και σερβίτσια.

Τα δύο υπνοδωμάτια έχουν σχεδιαστεί ώστε να χρησιμοποιούνται τόσο ως υπνοδωμάτια, όσο και ως χώροι εργασίας.

Τα μοντέρνου σχεδιασμού μπάνια είναι κατασκευασμένα με γρανιτοπλακάκια χρώματος μπεζ, περιλαμβάνουν γκρι γρανιτένιους πάγκους, ντουζιέρες, τουαλέτες με εντοιχισμένα καζανάκια και ηλεκτρικές πετσετο-κρεμάστρες.

Ένας από τους δύο βοηθητικούς χώρους είναι πλήρως εξοπλισμένος με Whirlpool πλυντήριο-στεγνωτήριο, σίδερο, σιδερώστρα και απλώστρα.

Το διαμέρισμα, λόγω των αρκετών ανοιγμάτων που διαθέτει, είναι αρκετά φωτεινό. Τα γκρι κουφώματα αλουμινίου έχουν ηλεκτρικές ξύλινες περσίδες και σκίαστρα για να μην εισχωρεί το φως του ήλιου στους χώρους.

Η ασφάλεια του διαμερίσματος εξασφαλίζεται από την κύρια πόρτα ασφαλείας και το Vanderbilt σύστημα συναγερμού, με αρκετές εναλλακτικές επιλογές ασφάλειας. Για την καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, το διαμέρισμα ρευματοδοτείται μέσω μίας ειδικής κάρτας, που τοποθετείται στην αντίστοιχη εσοχή, κατά την είσοδο στο διαμέρισμα. Το LG σύστημα κλιματισμού ελέγχεται ξεχωριστά σε κάθε δωμάτιο, μέσω των επίτοιχων χειριστηρίων.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
85-3427 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 395.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή