Πολυκατοικία - Κτίριο προς Ενοικίαση

ΝάουσαΔιασταύρωση Νάουσας - Σιδ.Σταθμ.Νάουσας
  • € 2.000/μήνα
  • 1.070
  • 2
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 2-196 - ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Επαγγελματικός Χώρος (στη διασταύρωση της Νάουσας) Δύο Επιπέδων συνολικής επιφάνειας 1070 τμ πάνω σε κεντρικό πολυσύχναστο δρόμο με μεγάλη προβολή και πολύ εύκολη πρόσβαση. Αποτελείται από έναν κεντρικό ενιαίο μεγάλο χώρο 620 τμ στο ισόγειο με πατάρι (γραφεία), χωρίσματα που αναλόγως την αξιοποίηση του χώρου αυτά αλλάζουν (αίθουσες εξυπηρέτησης -εκθεσιακός χώρος), 2 WC και αρκετές εισόδους προς αυτό. Τα υπόλοιπα 450 τμ βρίσκονται στο υπόγειο του ακινήτου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναλόγως. Με πλήρη ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση, ψευδοροφή, δομημένη καλωδίωση, ρολά ασφαλείας, μάρμαρο και πλακάκι στο πάτωμα και μεγάλο ανοιχτό χώρο για Parking περιμετρικά του ακινήτου. Τιμή : 2000 ευρώ . Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. (Κατόπιν συνεννόησης διατίθενται και τμήματα του ανωτέρου χώρου αναλόγως των αναγκών της εκάστοτε δραστηριότητας).


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο 4072/2012.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2-196 - 21/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.070 m²
δωμάτια
2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 2.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή