Duplex, άριστη κατάσταση, 84 τμ, Νεάπολη Εξαρχείων, Εξάρχεια - Νεάπολη

Εξάρχεια - Νεάπολη
  • € 260.000
  • 3
  • 84
  • 2
Περιγραφή
Προς Πώληση:

Πλήρως Ανακαινισμένη Μεζονέτα στο Κέντρο Αθηνών Εξάρχεια, με αυτόνομη είσοδος

Σας παρουσιάζουμε μια φανταστική ευκαιρία να αποκτήσετε μια όμορφα ανακαινισμένη μεζονέτα, σε κεντρική τοποθεσία στη ζωντανή γειτονιά των Αθηνών Εξάρχεια. Αυτή η γοητευτική ιδιοκτησία, που χτίστηκε αρχικά το 1978, έχει ανακαινιστεί σχολαστικά για να προσφέρει σύγχρονη άνεση διατηρώντας παράλληλα τον αρχικό της χαρακτήρα. Με εξαιρετική τοποθεσία δίπλα σε πάρκο και στην κεντρική αγορά, αυτή η μεζονέτα προσφέρει άνεση και ζωντανό αστικό τρόπο ζωής.

Βασικά χαρακτηριστικά:
Προνομιακή τοποθεσία: Στην καρδιά των Αθηνών Εξάρχεια, αυτή η μεζονέτα απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα του να βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη γειτονιά με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από διάφορες ανέσεις, όπως εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα και χώρους διασκέδασης.

Σκεπτικές ανακαινίσεις:
Ολόκληρη η ιδιοκτησία έχει υποστεί εκτεταμένες ανακαινίσεις, εξασφαλίζοντας μια σύγχρονη εμπειρία διαβίωσης. Οι ανακαινίσεις περιλαμβάνουν ενημερωμένα υδραυλικά, ηλεκτρικά συστήματα και σύγχρονα φωτιστικά που πληρούν τα τρέχοντα πρότυπα. Η προσεκτική προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής σε όλο το σπίτι.

Ευρύχωρη Διαρρύθμιση:
Αυτή η επιπλωμένη μεζονέτα προσφέρει έναν γενναιόδωρο χώρο διαβίωσης, σε δύο ορόφους. Στο κάτω επίπεδο, θα βρείτε ένα άνετο σαλόνι, μια άρτια εξοπλισμένη κουζίνα με άφθονο αποθηκευτικό χώρο και ένα μπάνιο με μοντέρνα εξαρτήματα. Το επάνω επίπεδο στεγάζει δύο άνετα υπνοδωμάτια με ντουλάπες και ένα επιπλέον μπάνιο για μεγαλύτερη άνεση.

Φυσικό Φως:
Η μεζονέτα επωφελείται από άφθονο φυσικό φως που εισρέει μέσα από καλά τοποθετημένα παράθυρα, δημιουργώντας μια φωτεινή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Αυτό το χαρακτηριστικό ενισχύει τη συνολική ατμόσφαιρα των χώρων διαβίωσης.

Εγγύτητα σε χώρους πρασίνου:
Οι λάτρεις της φύσης θα εκτιμήσουν το κοντινό πάρκο, προσφέροντας ένα ήσυχο καταφύγιο στην πολυσύχναστη πόλη. Παρέχει ευκαιρίες για υπαίθριες δραστηριότητες, χαλαρούς περιπάτους και μια αναζωογονητική απόδραση από το αστικό περιβάλλον και κοντά στο Λυκαβηττό

Πρόσβαση στην Κεντρική Αγορά:
Η κεντρική αγορά, που βρίσκεται κοντά, διασφαλίζει ότι οι κάτοικοι έχουν εύκολη πρόσβαση σε φρέσκα προϊόντα, τοπικές λιχουδιές και μια ζωντανή ατμόσφαιρα. Αυτό προσθέτει στην ευκολία και τη μοναδικότητα της τοποθεσίας.

Συνοπτικά, αυτή η πλήρως ανακαινισμένη μεζονέτα προσφέρει μια απίστευτη ευκαιρία να αποκτήσετε ένα άνετο και κομψό σπίτι στην καρδιά των Αθηνών Εξάρχεια. Με την προνομιακή του τοποθεσία, τις προσεγμένες ανακαινίσεις, την ευρύχωρη διαρρύθμιση και την εγγύτητα σε πάρκο και την κεντρική αγορά, προσφέρει μια ιδανική εμπειρία αστικής διαβίωσης. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το αξιόλογο ακίνητο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσουμε μια προβολή.

Μεσιτικό γραφείο : 3C's Apartments and Real Estate
Υπεύθυνη ακινήτου: Αλέξα Καλούση +306978986934 Viber / Whatsapp
3cs.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4784503 - 13/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
84 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή