• € 80.000
  • 1.345
Περιγραφή
Στην περιοχή Κριμοντίνια και σε απόσταση μικρότερη των οχτακοσίων μέτρων από τον στάσιμο οικισμό των Κάτω Ριγκλίων, πωλείται οικόπεδο χιλίων τριακοσίων σαράντα πέντε τετραγωνικών μέτρων.

Το οικόπεδο παρέχει δυνατότητα δόμησης κατοικίας διακοσίων τετραγωνικών μέτρων, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για ιδιωτική χρήση είτε για τουριστική εκμετάλλευση.

Το οικόπεδο έχει δυτικό προσανατολισμό και επίσης είναι επίπεδης κλίσης και μόλις λίγα μέτρα από την κεντρική επαρχιακή οδό Καλαμάτας - Αρεόπολης καθιστώντας τη μελλοντική κατασκευή εύκολη και με χαμηλό κόστος.

Η απόσταση του οικοπέδου από τη θάλασσα, και μάλιστα τη παραλία του Πανταζή, μία από τις πιο διάσημες παραλίες της Δυτικής Μάνης, είναι μόλις εξακόσια μέτρα.
Επίσης βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής σε ένα από τα πιο γραφικά και πολυσύχναστα χωριά της Μάνης - τον Άγιο Νικόλαο - στον οποίο συναντά κανείς ένα από τα πιο γραφικά λιμανάκια της περιοχής καθώς επίσης πολλά εστιατόρια, καφέ καθώς και σούπερ μάρκετ.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο χωριό υπάρχει ζωή καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η απόσταση από άλλες διάσημες παραλίες όπως του Φονέα, την Καλόγρια και την παραλία της Στούπας είναι μόλις δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ σε δεκαπέντε λεπτά βρίσκεται κανείς στην Καρδαμύλη που αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά χωριά της Δυτικής Μάνης.

Η θέση του οικοπέδου σε σχέση με το ότι είναι επίπεδο και χωρίς κλίση, καθώς και το ότι συνορεύει με την κεντρική επαρχιακή οδό, το καθιστούν μια από τις πιο συμφέρουσες αγορές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
40 00 215 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
1.345 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 80.000
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή