Μονοκατοικία βίλα Ιερολοχιτών, Πανόραμα, Βούλα

ΒούλαΙερολοχιτών
  • € 950.000
  • 5+
  • 370
  • 3+
Περιγραφή
Η κατοικία προς πώληση βρίσκεται στο Πανόραμα της Βούλας με φανταστική θέα στη θάλασσα. Αυτή η όμορφη κατοικία 370 τμ είναι χτισμένη σε οικόπεδο 359 τμ.
Μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο συναντάμε τον όροφο του σαλονιού. Στον όροφο αυτό έχουμε τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη ανοιχτή κουζίνα, τραπεζαρία, ξεχωριστό βεστιάριο, αποθήκη, μπάνιο και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.
Πηγαίνοντας στον επάνω όροφο, θα βρούμε 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και ένα μεγάλο μπαλκόνι με ωραία θέα στη θάλασσα. Υπάρχει επίσης μια όμορφη αυλή σε αυτόν τον όροφο. Η πίσω αυλή μπορεί να ξαναχτιστεί σε πισίνα εάν το επιθυμείτε.
Στη συνέχεια ανεβαίνοντας στον τελευταίο όροφο, θα βρούμε ένα μεγάλο δωμάτιο με πολύ ωραία θέα στη θάλασσα, κουζίνα, αποθήκη/πλυσταριό, μπάνιο. Και υπάρχουν 2 μπαλκόνια σε αυτόν τον όροφο. Το ένα μπαλκόνι έχει θέα στη θάλασσα και το άλλο στην πίσω αυλή. Αυτός ο όροφος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανεξάρτητο διαμέρισμα ή αίθουσα πάρτι κ.λπ.
Στο επίπεδο κάτω από το κυρίως σαλόνι, υπάρχει ένα ανεξάρτητο στούντιο που διαθέτει τζάκι, καθιστικό, ανοιχτή κουζίνα και μπάνιο. Μπορεί να λειτουργήσει και ως ξενώνας γιατί έχει ξεχωριστή είσοδο.
Σχετικά με το ενεργειακό σύστημα του σπιτιού, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ηλιακή, ηλεκτρική ενέργεια, πετρέλαιο ή φυσικό αέριο. Αυτό μπορεί να αλλάξει όπως απαιτείται.
Όταν μπήκαμε στην πύλη του σπιτιού, θα δούμε το γκαράζ. Διαθέτουμε 2 θέσεις στάθμευσης και αποθήκη σε αυτό το επίπεδο. Ο ανελκυστήρας μπορεί να προστεθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4787051 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
370 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης