Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΠάροςΜωλος
  • € 3.000.000
  • 358
Περιγραφή
Ακινητο με Studios για τουριστικη εκμεταλευση , βρίσκονται στην ανατολική πλευρά της Πάρου, στο κέντρο της παραλίας του Μώλου. Πρόκειται για ένα οικογενειακό συγκρότημα, 3 αστέρων, που αποτελείται από 6 εξοπλισμένα studios – διαμερίσματα 30τμ και 3 απο 45τμ δυο δωματιων που φιλοξενουν μεχρι πεντε ατομα ...
Τα κτισματα ειναι 358,91 τμ και βρισκονται σε οικοπεδο / αγροτεμαχιο 6336 τμ ..
Τα studios διαθέτουν μεγάλη βεράντα, με μαγευτική θέα της θάλασσας του Μώλου. Η πρωινή εικόνα της ανατολής του ήλιου καθώς και η βραδινή θέα της πανσελήνου, μέσα από τον κόλπο του Μώλου και πάνω από το γειτονικό νησί, τη Νάξο, είναι κατι που κερδιζει τον καθε επισκεπτη ..

Ο μεγάλος καταπράσινος κήπος του συγκροτήματος, αποτελεί ιδανικό χώρο για χαλάρωση, αλλά και μοναδική ευκαιρία «δράσης» . Ο χώρος του κτήματος είναι περιφραγμένος και απόλυτα ασφαλής για τα παιδιά, ώστε να παίζουν ξέγνοιαστα και ελεύθερα παντού.

Παράλληλα στο κτήμα υπάρχει αμπελώνας και διάφορα οπωροφόρα δέντρα, από τα οποία προσφέρονται εποχιακά φρούτα και λαχανικά , ετσι σε συνδυασμό με το χώρο barbecue που διατίθεται, αποτελει μια ολοκληρωμενη ομορφη ποιοτικη τουριστικη επιχειρηση που ειναι φτιαγμενη στην καταλληλη θεση ..
Πωλειται 3000000€
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
06 Hotel - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
358 m²
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 3.000.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή