Μονοκατοικία βίλα Crete, Καλύβες, Αρμενοί

ΑρμενοίCrete
  • € 380.000
  • 3
  • 103
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: HPS4209 - Χανιά Κέντρο Crete, Chania ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 103 τ.μ. σε οικόπεδο 243 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, πισίνα, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 600 μέτρα απόσταση από πόλη 23000 μέτρα απόσταση από χωριό 450 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 26000 μέτρα - Τιμή: 380.000 € (Κωδικός γραφείου K1)
Το συγκρότημα είναι ένα νέο συγκρότημα κατοικιών που βρίσκεται στην καρδιά του γραφικού χωριού Καλύβες. Στο οικόπεδο συνολικού εμβαδού 2.468 τ.μ. έχουν κτιστεί συνολικά 10 σπίτια. Κάθε σπίτι έχει το δικό του οικόπεδο με διαμορφωμένο κήπο, πισίνα και περίφραξη. Από τα παράθυρα κάθε κτηρίου προσφέρετε πανοραμική θέα στα κρυστάλλινα νερά του Κρητικού Πελάγους. Οι μοντέρνες γραμμές ταυτίζονται με το παραδοσιακό ύφος, δημιουργώντας έτσι μοναδική άνεση και στυλ.



ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: -Κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια, -Η οροφή του καθιστικού είναι κατασκευασμένη από ξύλο πεύκου, -Ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα σε όλα τα δωμάτια, -Όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για μπάνιο και τουαλέτα, -Ξύλινες ντουλάπες σε όλα τα υπνοδωμάτια, -Νυχτερινό φωτισμό εξωτερικά και στην πισίνα, -Παράθυρα και πόρτες αλουμινίου με διπλά τζάμια σε καφέ χρώμα, -Ηλεκτρική γαλβανιζέ γκαραζόπορτα, -Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για κάθε σπίτι, -Πλήρης επίπλωση κουζίνας με ντουλάπια, συρτάρια, απορροφητήρα και διπλό νεροχύτη inox,


-Ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας: ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, φούρνος, ηλεκτρική εστία, -Ιδιωτική πισίνα συνολικού μεγέθους 9,55 τ.μ., -Υπαίθριο ντους δίπλα στην πισίνα, - Αντιολισθητικά ιταλικά πλακάκια σε Μπάνιο κ WC, -Κεντρική αποχέτευση για όλα τα σπίτια.


Επικοινωνήστε μαζι μας τωρα στο +30 6971 878 700 (WhatsApp, Viber).
Hellenic Property, Greek Real Estate & Investment Company, G.E.MH. №152690406000, S.M.A.TH. №2280.



Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε τι ακριβώς ψάχνετε και εμείς θα το βρούμε για εσάς. Μιλάμε τις γλώσσες: ελληνικά, ρωσικά και αγγλικά. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο.



Για την υπόδειξη είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
HPS4209 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
103 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή