Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Κασσάνδρα
  • € 95.000
  • 4.350
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2024
Περιγραφή

Προς Πώληση από τη NewDeal Real Estate Group!

Στη Σάνη Χαλκιδικής  Αγροτεμάχιο 4350τμ.. Άρτιο και οικοδομήσιμο με δυνατότητα ανέγερσης κατοικίας 200 τ.μ με 200 τ.μ βοηθητικό χώρο υπογείου .Το ακίνητο βρίσκεται σε μοναδική κατάφυτη τοποθεσία και 2χλμ απόσταση από την ακτή Simantro Beach  και στις κατασκηνώσεις Τ.Υ.Π.Ε.Τ.  Το επικλινές  του εδάφους είναι ακόμη ένα πλεονέκτημα του αγροτεμαχίου με εύκολη πρόσβαση και  πλαισιωμένο από πεύκα. Η Σάνη είναι μία όμορφη τοποθεσία λίγο πριν την Νέα Φώκαια, που αποτέλεσε, κατά την αρχαιότητα, αποικία των Ερετριέων. Βρίσκεται σε απόσταση 83 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη. Όμορφες παραλίες με πλήρως εξοπλισμένα ξενοδοχειακά συγκροτήματα όπως τα Sani Hotel και Simantro Beach καθώς και κάμπινγκ (Blue Dream) καθιστούν την περιοχή μοναδικό προορισμό για πολλούς Έλληνες αλλά και ξένους επισκέπτες.

Το φεστιβάλ της Σάνης (Sani Festival) είναι ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά δρώμενα της Ελλάδας και διοργανώνεται στο λόφο, γύρω από τον Πύργο, κάθε Ιούλιο και Αύγουστο.
Κάθε Μάιο διοργανώνεται το Sani Gourmet και αποτελεί την πιο μεγάλη διοργάνωση γαστρονομίας στην Ελλάδα. Η αναζήτηση ενός προορισμού ασφαλούς ελλιμενισμού για όλες τις εποχές σταματά στη Sani Marina, το πολυτελές ιδιωτικό λιμάνι του Sani Resort. Βρίσκεται στην χερσόνησο της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική και απέχει μόλις 45 λεπτά από το Διεθνές αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και 45 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
ΤΣΠ76628
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
4.350 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 95.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή