Duplex Επαρχιακή Οδός Νέο Χωριό-Βρύσες, Αποκορώνος 73007, Μελιδόνι, Φρέ

ΦρέΕπαρχιακή Οδός Νέο Χωριό-Βρύσες, Αποκορώνος 73007
  • € 670.000
  • 5+
  • 149
  • 3
Περιγραφή
Δύο πανέμορφες πέτρινες κατοικίες προς πώληση σχεδιασμένες με την γνήσια παραδοσιακή αρχιτεκτονική και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους τις καθιστούν μοναδικές.
Κτισμένες μέσα στην φύση στην άκρη του χωριού στους πρόποδες των Λευκών Ορέων, με την επίβλεψη του ιδιοκτήτη που έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην λεπτομέρεια, με υψηλής ποιότητα πέτρας και το ιδιαίτερα σπάνιο σκληρό ξύλο από κυπαρίσσι, μας ταξιδεύουν σε παλιές ιστορικές εποχές αναδεικνύοντας την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά.

Οι δύο κατοικίες έχουν πανέμορφη θέα προς την θάλασσα τα βουνά και βρίσκονται σε οικόπεδο 1300 τ.μ. Η κύρια κατοικία έχει εμβαδόν 107 τ.μ.(καθαρό ) και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 γραφείο, 1 μπάνια στο ισόγειο και κουζίνα σαλοτραπεζαρία ,1 μπάνιο στον πρώτο όροφο. Η δεύτερη κατοικία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ξενώνας είναι 42 τ.μ.(καθαρό) με ένα υπνοδωμάτιο 1 μπάνιο κουζίνα καθιστικό.
Κάθε σπίτι διαθέτει ξύλινα παράθυρα με διπλά τζάμια, ξύλινα παντζούρια στις οροφές έχουν τοποθετηθεί ξύλινα δοκάρια και κεραμοσκεπή. Η πισίνα με διαστάσεις 8,5 επι 4 μέτρα με στρογγυλεμένες γωνίες και χώρο για τα παιδιά εξασφαλίζει ασφάλεια για τούς διαμένοντες. Τοποθετημένη σε κατάλληλο σημείο προσφέρει ιδιωτικότητα ανάμεσα στα μεγάλα δένδρα.
Δίπλα στην πισίνα υπάρχει ένα πέτρινο μπάρμπεκιου με τραπεζαρία για να απολαύσετε το γεύμα σας και ξαπλώστρες για ώρες ηρεμίας και χαλάρωσης.
Τα δύο σπίτια πωλούνται πλήρως επιπλωμένα είναι έτοιμα να κατοικηθούν άμεσα. Είναι ιδανικά για μόνιμη κατοικία ή για εκμετάλλευση βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέροντας ένα αρκετά ικανοποιητικό εισόδημα.

Το Μελεδόνι είναι κτισμένο στις βορειοανατολικές παρυφές των Λευκών Ορέων σε υψόμετρο 451 έχει ωραίο κλίμα και έχει μαγευτική θέα, πολύ πράσινο με ωραίες διαδρομές για πεζοπορία. Εκεί κοντά βρίσκεται το διάσημο σπήλαιο ( Γουργουθάκας ). Είναι ένα γραφικό κρητικό χωριό μακριά από τις πολυσύχναστες τουριστικές περιοχές, με υπέροχη θέα στην ύπαιθρο στη θάλασσα μέχρι την Γεωργιούπολη. Όμως η ωραιότερη εικόνα είναι αυτή των Λευκών Ορέων που δεσπόζουν πάνω από το χωριό, ένας τόπος για να ζήσεις μέσα στη φύση!
Σε απόσταση 5 χιλιομέτρων συναντάτε τους Αγίους Πάντες εκεί θα βρείτε καταστήματα, ταβέρνα και εύκολη πρόσβαση για την Εθνική οδό που οδηγεί προς το Ρέθυμνο και δυτικά προς τα Χανιά. Τα παραθαλάσσια χωριά της Γεωργιούπολης και των Καλυβών απέχουν 15 λεπτά με το αυτοκίνητο, που διαθέτουν οργανωμένες παραλίες πολλές ταβέρνες, καφετέριες και γενικά όλες τις ανέσεις.
Χαρακτηριστικά
Κεντρική θέρμανση με καλοριφέρ στην κύρια κατοικία.
Κλιματιστικά στα δύο υπνοδωμάτια της κύριας κατοικίας και ηλιακός θερμοσίφωνας.
Χρήση παραδοσιακού ξύλου στις οροφές, στα παράθυρα στα παντζούρια και εξαιρετική παραδοσιακή πέτρινη κατασκευή.
Ιδιωτική πισίνα και μπάρμπεκιου.
Εξωτερική αποθήκη κάτω από το επίπεδο της πισίνας.
Αποθήκη κάτω από το υπνοδωμάτιο στον ξενώνα 12 τ.μ. όπου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως δεύτερο υπνοδωμάτιο.
Υπέροχη θέα σε ένα πολύ ήσυχο περιβάλλον.
ΠΕΑ Γ

Αποστάσεις απο τα Χανιά 34 χλμ το αεροδρόμιο 39 χλμ και το λιμάνι της Σούδας 24 χλμ.

Εμβαδόν συνολικό 149 τ.μ.
Εμβαδόν οικοπέδου 1300 τ.μ.
Τιμή Ευρώ 670.000 συν έξοδα μεταβίβασης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AK 2366 - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
149 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 670.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή