Μονοκατοικία βίλα 140 τμ, Κέντρο, Ιεράπετρα

Ιεράπετρα
  • € 390.000
  • 5+
  • 140
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται μοντέρνα πολυτελής μονοκατοικία δύο επιπέδων 140 τμ σε οικόπεδο 3.000 τ.μ. κατασκευής 2008 σε τοποθεσία στην πλαγιά ενός λόφου σε μικρή απόσταση (4χλμ) από την παραλιακή πόλη της Ιεράπετρας, στην Ανατολική Κρήτη. Αυτή η πολυτελής βίλα δύο επιπέδων, χτισμένη στη μέση ενός ελαιώνα, προσφέρει ιδιωτικότητα και ανεμπόδιστη θέα στο βουνό.
Το επάνω επίπεδο αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι που ανοίγει σε μεγάλο μπαλκόνι, κύρια κουζίνα, κύριο δίκλινο υπνοδωμάτιο και μεγάλο μπάνιο. Υπάρχουν εσωτερικές σκάλες που οδηγούν στο ισόγειο που αποτελείται από κουζίνα με σαλόνι με την πόρτα να βλέπει στον χώρο της πισίνας και το BBQ, 2 ακόμη υπνοδωμάτια, WC με μπανιέρα και αποθήκη. Εξωτερικά υπάρχουν 3 αποθήκες 20 τμ συνολικά.
Το ακίνητο διαθέτει ιδιωτική πισίνα σε σχήμα οβάλ 5x8, καλoκαλλιεργημένο ιδιωτικό κήπο, χώρο BBQ, κεντρική θέρμανση (ενεργειακό τζάκι), σύστημα κλιματισμού στο κεντρικό σαλόνι και την κουζίνα, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, ηλιακό θερμοσίφωνα , συλλέκτη όμβριων υδάτων σε υπόγεια λεκάνη απορροής 25 κυβικών μέτρων, διπλά τζάμια με εξωτερικά ρολά, σύστημα τηλεφώνου εισόδου.
Ο κήπος με το μικρό ελαιώνα αποτελούμενο από 20 ελαιόδεντρα και μερικές πορτοκαλιές και λεμονιές που δημιουργήθηκαν από τους σημερινούς ιδιοκτήτες για να απολαμβάνουν φρούτα και λουλούδια όλο το χρόνο, μετατρέπει το καθιστικό στον κήπο δίπλα στην πισίνα σε μια βαθιά χαλαρωτική εμπειρία.
Αυτή η μοναδική βίλα είναι κατάλληλη για εξοχική κατοικία, ιδιωτική κατοικία ή ως επένδυση για βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις. Τιμή πώλησης 390.000 ευρώ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CK-008 - 11/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 390.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή