Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Κέντρο Αθήνας
  • € 2.300.000
  • 5+
  • 603
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024
Περιγραφή
Πρόκειται για ένα μοναδικό κτίριο στην καρδιά της Αθήνας σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές του κέντρου, στη γειτονιά του Ψυρρή. Είναι πενταόροφο με μπαλκόνια και βεράντες και στο σύνολο του είναι 603 τετραγωνικά μέτρα. Το κτίριο έχει από όλους τους ορόφους ανεμπόδιστη θέα στο σημαντικότερο μνημείο της Ελλάδας, την Ακρόπολη. Ο πάνω όροφος έχει εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη, στο Αστεροσκοπείο, στο Ναό του Ηφαίστου και σε όλο το λεκανοπέδιο της Αθήνας.
Τα διαθέσιμα κτίρια στο Ιστορικό Κέντρο, με αυτή την θέα είναι πλέον ελάχιστα και αυτό είναι ένα από αυτά. . Πωλείται ως μοναδικό ακίνητο εταιρείας μαζί με υπόλοιπο δανείου για την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης. Για την αξιοποίηση του κτιρίου έχει γίνει business plan και μελέτη από κορυφαίο αρχιτεκτονικό γραφείο. Η μελέτη αυτή θα είναι στη διάθεση του νέου ιδιοκτήτη και μπορεί αν θέλει να την χρησιμοποιήσει ή όχι. Το κτίριο βρίσκεται δίπλα στους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της πόλης και 5 λεπτά με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι, πράγμα το οποίο του εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο και το λιμάνι του Πειραιά.Το ακίνητο αυτό είναι σίγουρα μια διαχρονική επένδυση δίπλα στην Ακρόπολη με εξασφαλισμένη απόδοση.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η περιοχή του Ψυρρή είναι μία από τις πιο παλιες της Αθήνας, με την πρώτη ιστορική αναφορά της να γίνεται το 1687. Βρισκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης δίπλα από το Μοναστηράκι και όπως κάθε ζωντανή συνοικία έχει περάσει από πολλά και διάφορα στάδια, κάτι το οποίο είναι εμφανές και στην αρχιτεκτονική των κτιρίων της. Νεοκλασικά και κατοικίες του Μεσοπολέμου συνυπάρχουν με ένα μοναδικό τρόπο με κτίρια τα οποία για χρόνια στέγαζαν βιοτεχνίες και εμπορικούς χώρους.
Η σύγχρονη γειτονιά του Ψυρρή είναι πόλος έλξης όλων των καλλιτεχνικών κοινοτήτων της πόλης όπως μουσικών, εικαστικών και designers, οι οποίοι συχνά έχουν τα studio τους εδώ, αλλά και φυσικά των τουριστών. Είναι σημείο αναφορας της νυχτερινής ζωής της Αθήνας και οι επιλογές για μπαρ και εστιατόρια είναι απεριόριστες. Εξυπηρετείται άριστα από τις συγκοινωνίες και ο σταθμος ΜΕΤΡΟ Μοναστηρακι είναι 5 πέντε περπάτημα από την κεντρικότερη πλατεία του Ψυρρή, την Πλατεία Ηρώων. Αδιαμφισβήτητα πλέον η περιοχή έχει μια από τις υψηλότερες επενδυτικές αποδόσεις στην αγορά ακινήτων της Αθήνας και προσελκύει το ενδιαφέρον επενδυτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02SLBG
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
603 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή