Μονοκατοικία βίλα Άγιος Κωνσταντίνος, Μανούτσο, Κερατέα

ΚερατέαΆγιος Κωνσταντίνος
  • € 2.700.000
  • 600
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 110-11813 - Υπόλοιπο Αττικής Άγιος Κωνσταντίνος ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ. . Αποτελείται από . Είναι κατασκευασμένη το 1998 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει απεριόριστη θέα, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, playroom, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 2.700.000 € Η πανέμορφη βίλα και το κατάφυτο κτήμα, βρίσκονται στην κορυφή ενός λόφου και έχουν: προς Ανατολή το Λαύριο και τον Εθνικό Δρυμό Σουνίου, προς Δυσμάς την Ανάβυσσο, τη Σαρωνίδα, το Λαγονήσι, προς Νότο αγναντεύουν το καταγάλανο Αιγαίο και τον Κόλπο Σαρωνικού της Παλαιάς Φώκαιας, προς Βορρά έχουν την Κερατέα, την Αττική Οδό, το Αεροδρόμιο Αθηνών. Ολόγυρα, η θέα είναι απεριόριστη μέχρι την άκρη του ορίζοντα. Κάθε μέρα είναι φανταστικές οι «ανατολές», αλλά και υπέροχα τα «δειλινά», σε ένα μαγευτικό τοπίο, με εξαιρετικά υγιεινό κλίμα. Το κτήμα και η βίλα βρίσκονται σε θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον, που εξασφαλίζει πλήρως την ιδιωτική ασφάλεια, την απόλυτη ησυχία και τη γαλήνη, την προστασία της ιδιωτικής ζωής , αφήνοντας μακριά κάθε είδους ενόχληση  και όλα τα αδιάκριτα βλέμματα.
Το κτήμα έχει έκταση 20 στρεμμάτων, περίπου, και είναι κατάφυτο με ελιές, αμυγδαλιές, συκιές, λεμονιές, πορτοκαλιές, ευκαλύπτους, πικροδάφνες, κυπαρίσσια, διακοσμητικούς θάμνους κλπ. Στο πιο όμορφο σημείο του κτήματος, είναι κτισμένη η βίλα με την πισίνα.
Η βίλα (600 τ.μ.) περίπου, είναι κτισμένη με πέτρα μέσα – έξω και σχεδιασμένη σε 5-πέντε επίπεδα, με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, καμάρες, εμφανείς ξύλινες οροφές, 2-δύο τζάκια κλπ. Διαθέτει μεγάλους – άνετους χώρους: τρία υπνοδωμάτια (το κάθε ένα με τις ντουλάπες του και με το μπάνιο του), ευρύχωρη τραπεζαρία και κουζίνα, μεγάλο σαλόνι, ιδιαίτερο δωμάτιο “οντά”, γραφείο, και άπλετους εξωτερικούς χώρους για parking (υπάρχει χώρος για 200 αυτοκίνητα), και δραστηριότητες, καθώς και αυλές, βεράντες, κιόσκια, χτιστό
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
110-11813 - 17/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
600 m²
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή