Duplex Δερβενακίων 59, Πολίχνη 56533, Κέντρο, Πολίχνη

ΠολίχνηΔερβενακίων 59, Πολίχνη 56533
  • € 400.000
  • 5+
  • 280
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Μεζονέτα – μονοκατοικία αυτόνομη σε δικό του οικόπεδο γωνιακό νότιο ανατολικό σε άριστη κατάσταση πολυτελούς κατασκευής με άνετους χώρους κεντρικό απόκεντρο κοντά σε λαϊκή ,σούπερ μάρκετ ,λεωφορείο με γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και στον περιφερειακό . Το σπίτι είναι 280 τμ σε 3 επίπεδα με δυνατότητα να μπει ασανσέρ , στον 1 όροφο 98τμ υπάρχει σαλόνι κουζίνα χωριστά και μπάνιο στον 2 όροφο 98 τμ υπάρχουν 3 δωμάτια και μπάνιο και στον 3 όροφο που είναι σοφίτα 84 τμ είναι μία ανεξάρτητη γκαρσονιέρα 1 δωμάτιο σαλοκουζίνα και μπάνιο με θέα λιμάνι . Στο ισόγειο υπάρχει κλειστό γκαράζ 30τμ και θέση παρκινγκ στην πιλοτή και αυλή ,στο υπόγειο 98 τμ είναι με πλακάκι όλο ενιαίο . Το σπίτι έχει ατομικό φ. αέριο , 2 τζάκια , a/c inverter , θωρακισμένη πόρτα , συναγερμό ,εντοιχισμένες ντουλάπες ,τέντες , συνθετικά κουφώματα μεγάλες βεράντες και κεραμοσκεπή ευκαιρία.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ WWW.HOME-CENTER.GR ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ (ΑΓΟΡΑ,ΠΩΛΗΣΗ,ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ,ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ) ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ HOME-CENTER ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΗΣ ΝΤΕΝΗΣ ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 117 ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΗΛ 2310700407 ΚΙΝ 6973303203 EMAIL INFO@HOME-CENTER.GR
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ (ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Η ΤΟΥ ΑΦΜ Η ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ) ΚΑΙ Η ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 2% ΣΥΝ ΤΟ ΦΠΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΜΟΙΒΗ 1000€.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3905 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
280 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή