Γκαρσονιέρα νέο, ισόγειο, Κέντρο, Πυλαία

Πυλαία
  • € 330.000
  • 2
  • 127
  • 1
  • T
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Ένα καταπληκτικό υπό κατασκευή ρετιρέ, 2ου - 3ου ορόφου, 126 τ.μ σε ιδανική τοποθεσία με πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Εάν θέλετε να ζείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως, τότε αυτή η ρετιρέ-μεζονέτα θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας!
Εκτείνεται σε δύο επίπεδα για να προσφέρει άφθονο χώρο και εκπληκτική θέα.
Στο πρώτο, συναντάμε ένα ευρύχωρο και ταυτόχρονα ζεστό σαλόνι, διακοσμημένο με υαλότουβλα, μια κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και δυο άνετα μπαλκόνια. Χρησιμοποιώντας την εσωτερική σκάλα βρισκόμαστε στο δεύτερο επίπεδο, το οποίο περιλαμβάνει 1 μεγάλο υπνοδωμάτιο , μπάνιο, ένα φαρδύ μπαλκόνι με θέα και φυσικά την υπέροχη αποκλειστική ταράτσα με πέργκολα και μπάρμπεκιου για να μοιράζεστε υπέροχες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση αερίου καθώς και ενδοδαπέδια θέρμανση ενώ ο κάθε όροφος έχει σύστημα συναγερμού και πόρτα ασφαλείας. Επιπλέον, για μεγαλύτερη ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας έχουν επιλεχθεί κουφώματα αλουμινίου νέου τύπου. Το διαμέρισμα διαθέτει και μία θέση στάθμευσης.
Η κατασκευή του έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί έως το αρχές του 2025.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Πυλαία βρίσκεται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το ευχάριστο κλίμα, χωρίς υγρασία, ο χαμηλός συντελεστής δόμησης και το αυξημένο ποσοστό πρασίνου καθιστούν την Πυλαία ιδανική και περιζήτητη περιοχή κατοικίας. Μια ήσυχη περιοχή με υψηλή ποιότητα ζωής που προσφέρει πολλές ανέσεις και υπηρεσίες που χρειάζονται οι οικογένειες, όπως καλά σχολεία, πάρκα, παιδικές χαρές και υγειονομικές υπηρεσίες.
Επιπλέον, η Πυλαία έχει έντονο αίσθημα κοινότητας, με πολλά πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, όπως το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία προστάτη του χωριού, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική ευκαιρία για τις οικογένειες να συμμετάσχουν και να δημιουργήσουν σχέσεις με άλλες οικογένειες στην περιοχή.

Προσβασιμότητα: Η Πυλαία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 11 χιλιομέτρων από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία και 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, ενώ η άμεση πρόσβαση στον περιφερειακό την φέρνει κοντά σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.

Επενδυτική Δύναμη: Η Πυλαία, γνωστή για την υψηλή ποιότητα ζωής, το όμορφο περιβάλλον της, τις υποδομές της και την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, φιλοξενεί έναν αυξανόμενο αριθμό επιχειρήσεων και έχει γίνει μια δημοφιλής τοποθεσία για επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων, με υψηλή ζήτηση για στέγαση υψηλής ποιότητας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02SHDX
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
127 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή