Ρετιρέ Ευκαλύπτων, Μαρούσι Ελλάδα, 15126, Άλσος Κτήματος Συγγρού, Μαρούσι

ΜαρούσιΕυκαλύπτων, Μαρούσι Ελλάδα, 15126
  • € 360.000
  • 4
  • 152
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Σας παρουσιάζουμε ένα καταπληκτικό διαμέρισμα που βρίσκεται στο Μαρούσι, πολύ κοντά στο υπέροχο άλσος Συγγρού.

Το ακίνητο βρίσκεται στον 5ο όροφο ενός περιποιημένου κτιρίου. Με συνολική επιφάνεια 152 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα διαθέτει έναν καλοσχεδιασμένο χώρο. Κατά την είσοδο, θα βρείτε έναν χώρο υποδοχής. Ακολούθως συναντάτε την κουζίνα, που ανακαινίστηκε πλήρως το 2016, διαθέτει μοντέρνες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων ανανεωμένων σωληνώσεων νερού και ντουλαπιών κουζίνας.

Ένα από τα ατού αυτής της ιδιοκτησίας είναι το ευμεγέθες σαλόνι, το οποίο διαθέτει ένα ακόμα δωμάτιο ως δευτερεύον καθιστικό με συρόμενη πόρτα προσφέροντας ιδιωτικότητα. Το μεγάλο μπαλκόνι διαθέτει ανοιχτή θέα, που επιτρέπει την άφθονη φυσική φωτεινότητα στα δωμάτια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης τρία άνετα υπνοδωμάτια με ντουλάπες. Τα μπάνια έχουν ανακαινιστεί πλήρως το 2009, με αντικατάσταση όλων των σωληνώσεων.

Μέσα στα χρόνια, αυτό το διαμέρισμα έχει υποστεί αρκετές ανακαινίσεις, ενισχύοντας την έλξη και τη λειτουργικότητά του. Τα διπλά τζάμια από αλουμίνιο παρέχουν εξαιρετική μόνωση, ενώ η παρουσία τζακιού προσθέτει μια πινελιά ζεστασιάς και άνεσης. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, το διαμέρισμα διαθέτει ασφαλή πόρτα.

Οι κάτοικοι αυτού του διαμερίσματος απολαμβάνουν την ευκολία της κεντρικής θέρμανσης που λειτουργεί με πετρέλαιο. Το σύστημα κλιματισμού, περιλαμβανομένης μιας μεγάλης μονάδας κλιματισμού inverter στο σαλόνι και μονάδες κλιματισμού Daikin inverter στα υπνοδωμάτια, εξασφαλίζει ευχάριστες θερμοκρασίες όλο το χρόνο. Το ζεστό νερό προέρχεται από ηλιακό θερμοσίφωνα, προσφέροντας ενεργειακά αποδοτική και περιβαλλοντικά φιλική διαβίωση.

Βρίσκεται σε μια επιθυμητή περιοχή, καθώς το Μαρούσι προσφέρει μια δυναμική κοινότητα με πρόσβαση σε μια ποικιλία ανέσεων, όπως καταστήματα, εστιατόρια και πάρκα. Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι εύκολα προσβάσιμες, με κοντινές επιλογές μεταφοράς που παρέχουν βολική σύνδεση με το κέντρο της Αθήνας και άλλες περιοχές.

Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε έναν υπέροχο χώρο διαβίωσης στα βόρεια προάστια. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να οργανώσετε μια επίσκεψη και να ανακαλύψετε αυτήν τη μοναδική ιδιοκτησία.

Αποκλειστικά από την Apollo Home.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
MAR006 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
152 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή