Δυάρι άριστη κατάσταση, ισόγειο, Κέντρο, Χανιά

Χανιά
  • € 138.000
  • 3
  • 65
  • 2
  • T
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2023
Περιγραφή
Ανακαινισμένο ισόγειο διαμέρισμα προς πώληση κοντά στα Χανιά – 1114

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Ανακαινισμένο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων διατίθεται προς πώληση στην περιοχή του Αγίου Λουκά, σε μικρή απόσταση από το κέντρο των Χανίων

Πρόκειται για ισόγειο διαμέρισμα σε 3όροφη οικοδομή κατασκευής 1973 και το οποίο έχει ανακαινιστεί (μικρές ανακαινίσεις κάθε 2-3 χρόνια).

Το μέγεθος του διαμερίσματος είναι 65 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια (ένα μεγαλύτερο και ένα μικρότερο), το λουτρό, το σαλόνι και κουζίνα/τραπεζαρία σε ξεχωριστό δωμάτιο. Επίσης υπάρχει αποθηκευτικός χώρος στο πατάρι.

Οι ανακαινίσεις που έλαβαν χώρα τα τελευταία χρόνια συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων καινούργια πατώματα, καινούργιο λουτρό με καινούργια είδη υγιεινής, καινούργιες σωληνώσεις και καινούργια αποχέτευση, καινούργια κουζίνα (ντουλάπια και πάγκοι) και καινούργια κουφώματα αλουμινίου (με μονά τζάμια).

Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχει πρόσβαση και χρήση σε ιδιωτικό εξωτερικό χώρο το οποίο όμως επεκτείνεται στην κοινόχρηστη αυλή και κήπο.

Βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα από την οδό Αναγνώστου Γογονή, όπου κανείς μπορεί να βρει αρκετές υπηρεσίες όπως καφετέριες/μίνι-μάρκετ, φαρμακεία, ταβέρνες/ψητοπωλεία κλπ. Η απόσταση από το κέντρο των Χανίων και την Παλιά Πόλη και το Ενετικό Λιμάνι είναι περίπου 15 λεπτά με τα πόδια (περίπου 5 λεπτά οδικώς).

#caneaproperties #chania #forsale #for_sale #apartment #accommodation #nearchania #amenities #apartment #garden
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1114
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
65 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 138.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή